Kom naar SuperCars in the City

19 augustus in Zaltbommel

Op zaterdag 19 augustus 2023 van 18:00 tot 23:00 uur wordt voor de tweede keer het gratis toegankelijke Exclusive CCrally-evenement SuperCars in the City gehouden.

De binnenstad van Zaltbommel stroomt dan weer vol met tientallen sportwagens.
Je bent van harte welkom om te komen genieten van deze supercars!
👉 Laat weten dat je komt via het Facebook Event!

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek het event!

Op zaterdag 19 augustus 2023 zal de binnenstad van Zaltbommel vol staan met prachtige bolides. We verwachten enkele honderden autoliefhebbers. De toegang is voor bezoekers gratis! Rondom het marktplein in het centrum zijn er leuke etablissementen voor een hapje en drankje. Er zullen ook enkele standhouders aanwezig zijn en enkele exclusieve autodealers die een paar van hun pareltjes meenemen.

Tijden: 18:00 tot 23:00 uur
Laat weten dat je komt via het Facebook Event!

We raden je aan om als bezoekers met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Kom je met de auto? Parkeer dan op een van de parkeerplaatsen rondom het centrum, zie de website van de gemeente. Binnen enkele minuten lopen ben je bij het evenement.

Foto's 2022

Bekijk hieronder de foto’s van de vorige editie!

Uniek evenement

Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar SuperCars in the City. Normaal vinden dit soort exclusieve bijeenkomsten plaats op besloten terrein, maar niet bij ons evenement! Iedere liefhebber van sportieve auto’s is welkom in de zomerse avonduren in Zaltbommel!

100 Unieke bolides
Er is slechts plaats voor 100 bijzondere & exclusieve bolides. De organisatie zal een selectie maken onder de aangemelde auto’s om zodoende een gevarieerd aanbod van unieke, exclusieve, zeldzame en aparte auto’s in de stad te kunnen tonen. Uiteraard vallen track geprepareerde auto’s, race auto’s en serieus gemodificeerde auto’s hier niet onder!

Ben je niet in het bezit van een auto die aan de criteria voldoet, maar wil je toch genieten van al het moois wat er staat, wees welkom!

 


 

Supercar deelname?

Op zaterdag 19 augustus 2023 zal de binnenstad van Zaltbommel voor u beschikbaar zijn om uw bolide te showen aan de bezoekers en andere autoliefhebbers. Er is plek voor maximaal 100 bijzondere bolides dus er is genoeg te zien deze avond. Rondom het plein zijn er leuke etablissementen voor een hapje en drankje. Er zullen wat standhouders aanwezig zijn en misschien wat exclusieve car dealers!
(We hebben stewards rondlopen die toezicht houden op uw bolides!) We hebben twee soorten tickets beschikbaar:

Regulier ticket – Niet meer mogelijk

Heb jij een bijzondere auto in de garage staan en wil je die showen tijdens ons SuperCars in the City evenement? Meld je dan aan voor een regulier ticket.

Hierin zit ingegrepen:
✓ Toegang voor één auto
✓ Toegang voor alle inzittenden
✓ VIP keykoord dat u deelnemer bent van 1 van de supercars
✓ Een prachtige avond waar het genieten is van uw eigen en andermans bolides

Golden Paddock – € 89,95

Bent u in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame Supercar, en wilt u deze extra laten opvallen? Wellicht komt uw auto dan in aanmerking voor ons Supercar Paddock. Hier krijgt u centraal op de markt de beste plek! Er is plaats voor 30 bolides. Zeer mooie plek om u als bedrijf te profileren
✓ Toegang voor één auto
✓ Toegang voor 2 inzittende
✓ VIP keykoord dat u deelnemer bent van 1 van de supercars
✓ Fingerfood & drinks op ons speciale VIP terras
✓ Prominente parkeerplaats op het marktplein
✓ Promotie materiaal zoals vlaggen zijn hier toegestaan (in overleg) voor promotie van uw bedrijf.

Ticket kopen voor SuperCars in the City
Disclamer: iedere aanmelding wordt individueel beoordeeld door ons team. De organisatie behoudt het recht om voertuigen die niet aan de eisen voldoen te weigeren.