Kom naar SuperCars in the City

27 augustus in Zaltbommel

Van 18:00 tot 23:00 uur wordt voor de eerste keer het gratis toegankelijke Exclusive CCrally-evenement SuperCars in the City gehouden.

De binnenstad van Zaltbommel stroomt dan weer vol met tientallen sportwagens.
👉 Laat weten dat je komt via het Facebook Event!

 

 

 

Uniek event in de regio

Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar SuperCars in the City. Normaal vinden dit soort exclusieve bijeenkomsten plaats op besloten terrein, maar niet bij ons evenement! Iedere liefhebber van sportieve auto’s is welkom in de zomerse avonduren in Zaltbommel!

100 Unieke bolides
Er is slechts plaats voor 100 bijzondere & exclusieve bolides. De organisatie zal een selectie maken onder de aangemelde auto’s om zodoende een gevarieerd aanbod van unieke, exclusieve, zeldzame en aparte auto’s in de stad te kunnen tonen. Uiteraard vallen track geprepareerde auto’s, race auto’s en serieus gemodificeerde auto’s hier niet onder!

Ben je niet in het bezit van een auto die aan de criteria voldoet, maar wil je toch genieten van al het moois wat er staat, wees welkom!

Bezoek het event!

Op zaterdag 27 augustus 2022 zal de binnenstad van Zaltbommel vol staan met prachtige bolides. We verwachten enkele honderden autoliefhebbers. De toegang is voor bezoekers gratis! Rondom het marktplein in het centrum zijn er leuke etablissementen voor een hapje en drankje. Er zullen ook enkele standhouders aanwezig zijn en enkele exclusieve autodealers die een paar van hun pareltjes meenemen.

Tijden: 18:00 tot 23:00 uur
Laat weten dat je komt via het Facebook Event!

We raden je aan om als bezoekers met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Kom je met de auto? Parkeer dan op een van de parkeerplaatsen rondom het centrum, zie de website van de gemeente. Binnen enkele minuten lopen ben je bij het evenement.

 


 

Deelnemen aan dit event

Op zaterdag 27 augustus 2022 zal de binnenstad van Zaltbommel voor jou beschikbaar zijn om je bolide te showen aan de bezoekers en andere autoliefhebbers. Er is plek voor maximaal 100 bijzondere bolides dus er is genoeg te zien deze avond. We hebben stewards rondlopen die toezicht houden op alle auto’s. We hebben twee soorten tickets beschikbaar:

Regulier ticket – € 29,95

Heb jij een bijzondere auto in de garage staan en wil je die showen tijdens ons SuperCars in the City evenement? Meld je dan aan voor een regulier ticket.

Hierin zit ingegrepen:
✓ Toegang voor één auto
✓ Toegang voor alle inzittenden
✓ Een prachtige avond
✓ Goed gevulde goodiebag
✓ Voucher voor 50% op een rally naar keuze in 2022

Golden Paddock – € 79,95

Ben je in het bezit van een sportieve, unieke en/of zeldzame supercar, en wil je deze extra laten opvallen? Wellicht komt je auto dan in aanmerking voor ons Supercar Paddock. Hier krijg je centraal op de markt de beste plek! Er is plaats voor 20 bolides. Hier krijgt u voor:
✓ Toegang voor één auto
✓ Toegang voor alle inzittenden
✓ Een prominente parkeerplaats centraal op het marktplein
✓ Promotie materiaal zoals vlaggen zijn hier toegestaan
✓ Goed gevulde goodiebag
✓ Voucher voor 50% op een rally naar keuze in 2022
✓ Drinks & fingerfood

Ticket kopen voor SuperCars in the City
Stuur ons een WhatsApp bericht met enkele foto’s van je bolide, daarna ontvang je meer informatie over je aanmelding en betaling

Disclamer: iedere aanmelding wordt individueel beoordeeld door ons team. De organisatie behoudt het recht om voertuigen die niet aan de eisen voldoen te weigeren.