Dwars door de Veluwe!

Georganiseerd door CCRally Events

Heeft u een sport auto, cabrio of een ander bijzonder voertuig? Doe mee met onze Veluwe Drive op 15 september.

De Veluwe Drive voert door een mooi natuurgebied, waarin bossen, heide en zandverstuivingen een belangrijke rol vervullen. Direct ten noorden van Apeldoorn ligt de Koninklijke Houtvesterij Het Loo, met een oppervlakte van circa 10.000 ha het bosrijkste gebied van Nederland. De Veluwe is echt een prachtig natuurgebied om doorheen te rijden.

We starten de Veluwe Drive in Ede. In deze prachtige omgeving wordt u hartelijk ontvangen bij Chalet Klein Zwitserland. Bezoekers zijn welkom om te komen kijken naar alle verschillende bolides die meerijden deze dag. Vanaf 10.00 uur verzamelen we ons bij de startlocatie en kunnen onder het genot van een goede koffie en wat lekkers de diverse bolides zien binnenkomen.

Na de briefing krijgt u het startsein en rijden we het eerste deel van de route over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Deze CCrally drive krijgt u een heerlijke lunch geserveerd op een top locatie.

Na de innerlijke mens te hebben verzorgd starten we weer met deel 2 van de mooie route. Als finish van de Veluwe Drive 2019 Drive sluiten we af met een hapje en een drankje. Op deze finish locatie kunt u samen met de mededeelnemers terug kijken op een super geslaagde dag.

Programma:
10.00 – Ontvangst op start locatie (Restaurant Klein Zwitserland, Ede)
10.45 – Briefing
11.00 – Start Veluwe Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
13.45 – Start 2de deel van de route
16.00 – Finish met drankje en hapjes

Deelname en kosten:
De totale kosten voor de Veluwe Drive bedragen per persoon € 65 all-in.
Koffie en wat lekkers bij binnenkomst, uitgebreide lunch op een mooie locatie en op het einde van de dag een hapje en drankje ter afsluiting.

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
– Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemers van de Veluwe Drive
– Wij maken een paar prachtige foto’s van uw bolide als herinnering aan dit event
– Drankje en wat lekkers bij de start
– Uitgebreide lunch op een mooie locatie waar het 1 en ander te zien is
– Top route gemaakt door onze route specialisten
– Prachtig route boekje
– Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal gpx. We sluiten de CCrally Veluwe Drive af met een hapje en drankje op een mooie locatie rond de Veluwe.

U kunt zich aanmeld voor de Veluwe Drive 2019 via het onderstaande formulier! Laat via het Facebook Event weten dat u erbij bent!

 


Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!