Dwars door de Veluwe!

Georganiseerd door CCRally Events

De Veluwe is echt een prachtig natuurgebied om doorheen te rijden. Doe mee met onze Veluwe Drive op 15 september.

Heeft u een sport auto, cabrio of een ander bijzonder voertuig? Doe dan mee! De Veluw Drive voert door een mooi natuurgebied, waarin bossen, heide en zandverstuivingen een belangrijke rol vervullen. Direct ten noorden van Apeldoorn ligt de Koninklijke Houtvesterij Het Loo, met een oppervlakte van circa 10.000 ha het bosrijkste gebied van Nederland.

We starten op landgoed Klarenbeek
Zodra u door de poorten het terrein oprijdt, betreedt u een andere wereld. Een industrieel erfgoed, verborgen op de Veluwe. Waar ooit koper en hout werd bewerkt op de kracht van de waterval. Nu een ontmoetingsplaats van kunst en ambacht. Welkom op een uniek landgoed met een ondernemend hart.

Bezoekers zijn welkom om te komen kijken naar alle verschillende Bolides die meerijden deze dag.
Vanaf 09:30 uur verzamelen we ons bij de startlocatie en kunnen onder het genot van een goede koffie en wat lekkers de diverse bolides zien binnenkomen.

Na de briefing krijgt u het startsein en rijden we het eerste deel van de route over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Deze CCrally drive krijgt u een heerlijke lunch geserveerd op een top locatie. Na de innerlijke mens te hebben verzorgd starten we weer met deel 2 van de mooie route.

Als finish van de Veluwe Drive 2019 Drive sluiten we af met een hapje en een drankje. Op deze finish locatie kunt u samen met de mededeelnemers terug kijken op een super geslaagde dag.

Programma:
09.30 – Ontvangst start locatie
10.45 – Briefing over de route
11.00 – Start van de Veluwe Rally
12.30 – Uitgebreide lunch op mooie locatie
13.45 – Start 2de deel van de route
16.00 – Finish

Deelname en kosten:
De totale kosten voor de Veluwe Drive bedragen per persoon € 65 all-in.
Koffie en wat lekkers bij binnenkomst, uitgebreide lunch op een mooie locatie en op het einde van de dag een hapje en drankje ter afsluiting.

Elk deelnemend voertuig ontvangt een: Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemers van de Audi Sport Drive, Wij maken een paar prachtige foto’s van uw bolide als herinnering aan dit event, Drankje en wat lekkers bij de start, Uitgebreide lunch op een mooie locatie waar het 1 en ander te zien is, Top route gemaakt door onze route specialisten, Prachtig route boekje en een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal gpx. We sluiten de CCrally Veluwe Drive af met een hapje en drankje op een (locatie wordt later bekend gemaakt).

U kunt zich aanmeld voor de Veluwe Drive 2019 via het onderstaande formulier! Laat via het Facebook Event weten dat u erbij bent!

 


Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!