Speciaal voor sportwagens, cabrios en bijzondere voertuigen

Georganiseerd door CCRally Events

CCrally Superfast Drive 2019 was weer zeer geslaagd! 14 april 2019 was de start van de Superfast drive. De start was deze editie in de mooie Betuwe.

Het deelnemers veld was zeer divers deze drive. Zo reden een heel gezin mee met 2 Lotus modellen tot en met een oude Vw bus. Breedveld auto’s kwam met een super gave Porsche Gt3 RS en een M6 cabrio.

Na de officiële opening vond de start plaats. De startvlag dropte rond elf uur en zo vertrokken de deelnemers naar de unieke lunch locatie.

De CCrally Superfast Drive leidde de deelnemers dit jaar naar het Metropole van Frans van Haren hier kon men heerlijk lunchen en ruim 400 automobielen bewonderen. De grote collectie viel niet alleen op door de exotische merken zoals Porsche, Ferrari en Lamborghini, maar de mooie mix tussen oldtimers en moderne exoten was prachtig.

De route dit jaar waren adembenemend en leidde de deelnemers over de meest geweldige dijkwegen en reden door mooie plaatsen van de Betuwe. Na het laatste autoveer ging het konvooi richting de finish. Hier kon men gezellig na borrelen en genieten van het weidse uitzicht. Als je 80m naar benden keek kon je alle mooie bolides zien staan.

Dank aan de sponsoren

Wij willen in het speciaal nogmaals onze partners bedanken voor het mede mogelijk maken van dit schitterende evenement:

Tuningservice: Tuning op maat voor uw bolide en dyno metingen!

Andrejs fotografie: Wil je een mooie fotoshoot van je auto Andrejs maakt perfecte plaatjes!

Martin Videograaf:  Martin maakt video producties van bruiloft tot en met auto events.

Lars videograaf: We wachten met smart op de aftermovie.

Spijker&Co Buren drukwerk: Voor onze schitterende route boekjes.

Breedveld auto’s: Voor de 2 mooie aanmeldingen en wie weet voor een mooie samenwerking

En natuurlijk bedanken we de crew: Stephanie van onze route commissie, Rick en Erwin voor het begeleiden van onze deelnemers!

Bekijk de foto’s

Meer foto’s zijn te vinden in het album op Facebook.