SuperFast Drive

Georganiseerd door CCRally Events & UMS

Speciaal voor sport, supercars en hypercars organiseren CCRally en UMS op maandag 24 mei een SuperFast Drive! We hebben de handen ineen geslagen met UMS waardoor dit een groot auto spektakel gaat worden. Deze dag hebben we plek voor maximaal 75 sportieve en exclusieve equipes. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Deze drive wilt u niet missen! Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden!

Doe mee met deze prachtige rally! We starten in de omgeving van Den Bosch. Het gaat een drive worden met prachtige auto’s, lekker eten en drinken en de beste wegen die Nederland te bieden heeft! Dat zijn de ingrediënten van deze SuperFast Drive! Aan het einde van deze prachtige dag overhandigen we een cheque van 2000 euro aan het goede doel. We gaan dus ook rijden voor een goede reden!

Toegestane equipes
Inschrijven is alleen mogelijk met een bolide uit de onderstaande klasse. We kunnen hier geen uitzondering op maken:
• Sport klasse (VOL)
Zoals: Audi RS, BMW M, Mercedes AMG, Alfa Giulia Quadrifoglio, Mustang enz… (VOL)
Wilt u op deze reservelijst? Stuur ons een e-mail met uw gegevens en uw autotype

• Supercars
Zoals: Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Mclaren, Porsche enz…
• Hypercars
Zoals:  Bugatti, Koenigsegg, LaFerrari, 918 Spyder enz…
Verder beperkt plek voor andere power bolides zoals SUV’s en snelle familie wagens met meer dan 500pk. Denkt u toch iets anders unieks te hebben staan, laat het ons weten per e-mail!

Locatie
We starten op een gigantische locatie in de omgeving van Den Bosch waar u zult worden verwelkomd door onze CCrally crew en candy girls. U rijdt d.m.v een drive thru principe door de hal heen waar u zal worden getrakteerd op entertainment en de goed gevulde goodiebag die vol zit met mooie items.

Bij de uitgang staat een bekende presentator die het 1 en ander zal vragen over u en de auto, daarna kunt u uw auto parkeren op de show paddock en genieten van al het moois van deze dag.

We starten deze dag als onze 2 lieftallige vlag dames u 1 voor 1 het startsein hebben gegeven. Tijdens de route zal er een stop locatie zijn waar u het een en ander kan bewonderen onder het genot van wat heerlijke tapas en drankjes. Na deze stop gaat u door met deel 2 van de fantastische route. Er zijn prachtige prijzen te winnen deze drive! Wat u daarvoor moet doen houden we nog even geheim!

Bij de finish locatie hebben we goed uitgepakt met onbeperkt food & drinks voor de deelnemers, foto moment bij binnenkomst, interview door een bekende presentator uit de auto scene en een opdracht waarmee u prachtige prijzen kan winnen.

Om 16.30 uur volgt de prijsuitreiking en overhandigen we de cheque van 2000 euro aan het goede doel van deze drive. Deze prachtige dag zult u zich nog lang herinneren.

We hopen dat de Covid maatregelen wat zijn afgezwakt deze datum. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn we genoodzaakt om bezoekers en carspotters niet toe te laten tot het terrein.

Wat kunt u als deelnemer verwachten:
✓ Bijzonder groot onthaal op de startlocatie
✓ Prachtige toertocht over de mooiste wegen met andere petrolheads
✓ Stop locatie bij een bijzonder bedrijf waar u kunt genieten van tappas & drinks
✓ Opdrachten waarmee u mooie prijzen kunt winnen
✓ Onbeperkt eten en drinken finish
✓ Dj, pitpoezen, bekende interviewer
✓ Goodie bag met een waarde van € 75,-
✓ Professionele video- en foto crew voor een dikke aftermovie

Programma:
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de exacte startlocatie, route en laatste info.
10.00u – Ontvangst op de start locatie drive thru principe
12.00u – Start deelnemers u zal worden afgevlagd door onze mooie start dames
xx.xxu  – Aankomst stop locatie waar er heerlijke tapas/drinks op u staan te wachten
xx.xxu  – Vertrek
15.00u – Aankomst bij finish locatie waar u groot onthaald zal worden
16.30u – Prijs uitreiking en overhandigen cheque voor het goede doel.
Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag.

Deelnameprijs
Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven.
Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally/UMS SuperFast Drive bedraagt: € 99 voor 2 personen per deelnemend voertuig.

De route is een mix van snelle stukken snelweg, kleine binnendoor wegen en we komen door pittoreske dorpjes. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor de CCrally SuperFast Drive via het onderstaande formulier.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!