Genieten van sportieve auto's!

Georganiseerd door CCRally Events

Op zondag 13 oktober strijken de wagens van onze deelnemers neer bij de start in Utrecht voor de CCrally Season Closing Drive 2019. Doet u mee met deze tour / rally?

Dit CCrally event is open voor alle soorten automobielen. Of u nu een exclusieve Ferrari heeft of een auto van 500 euro, dat maakt bij deze drive niet uit. We gaan een prachtige route rijden die voor alle auto’s geschikt is! Bent u fan van auto’s? Kom dan zeker kijken. Dit CCRally event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de startlocatie in Utrecht.

We starten deze drive bij het nieuwe Van der Valk hotel in Utrecht waar u hartelijk wordt ontvangen door onze crew. Bij de inschrijf balie krijgt u deze drive een goed gevulde goody bag (t.w.v. €40)! Daarna kunt u onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen.

Programma:
10.00 – Ontvangst op de start locatie (Van der Valk hotel, Utrecht)
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de CCrally Season Closing Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.00 – Vervolg van de drive
16.00 – Aankomst bij finishlocatie in Amsterdam
16.30 – Uitgebreide borrel met bittergarnituur
17.30 – Einde van de drive

De lunch locatie is gevestigd in een oude bunker/fort waar ooit duizenden bommen en granaten waren opgeslagen! Op de finish locatie is een fotograaf aanwezig die een professionele foto maakt van u en uw bolide in een prachtige omgeving. Deze foto kunt u na afloop opvragen bij de fotograaf.

Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje en een bittergarnituur napraten met de andere deelnemers. De drankjes (onbeperkt) en hapjes zijn inbegrepen bij het startbewijs! We hopen dat u zich inschrijft voor deze drive, want deze wilt u niet missen! Laat weten dat u komt via het Facebook Event.

Deelname en kosten:
De totale kosten voor de Season Closing Drive bedragen per persoon € 65 all-in.
Koffie en wat lekkers bij binnenkomst, uitgebreide lunch op een mooie locatie en op het einde van de dag een hapje en drankje ter afsluiting.

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
– Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemers van de Season Closing Drive
– Wij maken een paar prachtige foto’s van uw bolide als herinnering aan dit event
– Top route gemaakt door onze route specialisten
– Prachtig route boekje
– Goody bag t.w.v. € 40
– Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal gpx. We sluiten de CCrally Season Closing Drive af met een hapje en drankje op een mooie locatie in Amsterdam.

U kunt zich aanmelden voor de Season Closing Drive 2019 via het onderstaande formulier!


Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!