Dachten jullie dat de vorige meeting een succes was? Dan hebben jullie onze plannen voor 15 september nog niet gehoord. Voor die dag slaan wij de handen ineen met het team van CCrally.

We hebben een mooie meeting op een toplocatie geregeld. Maar dat is niet alles. Voorafgaand aan die meeting spreken wij af op de mooie locatie bij de Maarseveenseplassen adres: Herenweg 55 Maarssen. Vanaf daar rijden we een mooie rit naar de locatie van de meeting. Onderweg zal er nog een tussenstop worden gemaakt waar kan worden getankt.

Uiteindelijk komen wij op de eindlocatie aan waar een meeting zal worden gehouden. Deze locatie is voorzien van toiletten en verder zal er een foodtruck aanwezig zijn waar eten en drinken kan worden gekocht.

Stickers

Bij het begin krijg je voor 5 euro een grote of twee kleine CCrally sticker voor op je auto. Deze stickers zijn tevens het toegangsbewijs voor de eindlocatie waar de meeting zal worden gehouden. Kan je niet meedoen
aan de tour maar wil je wel naar de meeting, geen nood. Je kan bij de entree van de eindlocatie ook betalen om het terrein te mogen betreden. Het gebruik of meenemen van drank en/of drugs is overigens niet toegestaan.

Rally:
Aanvang rally 11:00 bij inn style Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen.
Rally start om 12:00, dus wees op tijd!
14:30 stop locatie tanken
16:00 aankomst CCrally deelnemers meeting locatie.

Aanvang meeting 16:00 Papendorpseweg 99, Utrecht.


Bestel je startbewijs

Wil je deelnemen aan deze rally? Bestel hieronder je startbewijs!