Performance 300+ PK Gräper Automotive Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Speciaal voor sport, supercars en hypercars organiseren CCRally in samenwerking met Gräper Automotive een sport/supercar drive vanaf 300+ pk! Deze dag hebben we plek voor maximaal 50 sportieve en exclusieve equipes. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Deze drive wilt u niet missen! Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden!

Doe mee met deze prachtige rally! We starten bij Gräper Automotive in Moordrecht. Het gaat een drive worden met prachtige auto’s, lekker eten / drinken en we rijden over de beste wegen die Nederland te bieden heeft! Dat zijn de ingrediënten van deze Performance 300+ Drive!

Toegestane equipes
Bolides met af-fabriek 300+ pk of meer! Heb je echt iets speciaals, maar heb je geen 300+ af-fabriek pk stuur dan een e-mail en dan bekijken we deze individueel!

Locatie
We starten bij Gräper Automotive in Moordrecht waar u zult worden verwelkomd door onze CCrally crew. U kunt parkeren bij het mooie pand van Gräper Automotive en genieten van al het moois van deze dag en in de showroom van Gräper Automotive.

We starten deze dag als onze lieftallige vlag dame u 1 voor 1 het startsein heeft gegeven. Tijdens de route zal er een lunch locatie zijn waar een heerlijk buffet en drankjes op u staat te wachten. Na deze stop gaat u door met deel 2 van de fantastische route. Bij de finish locatie tevens bij Gräper Automotive gaan we gezellig na-borrelen met alle deelnemers. Deze prachtige dag zult u zich nog lang herinneren.

Wat kunt u als deelnemer verwachten:
✓ Bijzonder onthaal op de start locatie
✓ Prachtige toertocht over de mooiste wegen met andere petrolheads
✓ Lunch locatie met buffet/drinks
✓ Borrel & Bites finish
✓ Goodie bag
✓ Professionele video- en foto crew voor de beste shots van uw bolide

Programma:
Het programma is globaal:
10.00u – Ontvangst op de start locatie
11.00u – Start deelnemers u zal worden afgevlagd door onze mooie start dame
12.45 – Aankomst Lunch waar een heerlijk buffet op u staat te wachten
13.45u – Vertrek
16.00u – Aankomst bij finish
Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag.

Deelnameprijs is € 149.- per auto met 2 personen.

Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven! De route is een mix van snelle stukken snelweg, kleine binnendoor wegen en we komen door pittoreske dorpjes. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 149 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!