Performance 250+ Easter Edition

Georganiseerd door CCRally Events

Op maandag 5 april, 2de paasdag, is de CCrally Performance 250+ Easter Edition. We rijden met sport en super cars een mooie car tour! Tijdens deze drive ligt de nadruk op rijden, bekijken en genieten. Speciaal voor alle deelnemers is er een goodie bag met easter verrassing en een luxe Easter Luxe lunch! Inschrijven is mogelijk met een Performance bolide die af-fabriek meer dan 250 pk heeft via het formulier onderaan deze pagina!

De drive start is in de regio Utrecht. Deze compleet verzorgde dag rijden we over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft.

Programma van de dag
Op maandag 5 april starten we in het midden van het land. Op deze prachtige start locatie wordt u hartelijk ontvangen door onze crewleden. Onder het genot van een hapje/drankje kunt u de bolides van de mededeelnemers bewonderen!

Om 11.00 uur starten we met deel 1 van de drive. Na 100km komen we aan bij de lunch locatie waar u zal worden getrakteerd op een luxe lunch. Heeft u speciale dieetwensen, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet? Maak uw wensen van tevoren kenbaar dan kunnen we er rekening mee houden.

Als onze magen goed zijn gevuld dan starten we onze motoren voor deel 2 van de CCrally Easter Edition Drive 2021. Na 100km komen we aan bij de finish en sluiten we deze mooie dag af.

10.00u – Ontvangst op de start locatie
10.55u – Start via de megafoon (briefing krijgt u online)
11.00u – Start van de Easter Edition Drive 2021
13.00u – Uitgebreide luxe lunch en een mooi foto aandenken aan deze dag
14.00u – Gezamenlijk vervolg van de CCrally deel 2
16.00u – Aankomst bij finish locatie
16.30u – Einde van de drive.
Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag.

Prijsvragen en opdrachten onderweg
Deze CCrally hebben we ook weer een paar prijsvragen en/of opdrachten. Aan het begin van de rally krijgt u de opdrachten te horen. Doe mee en maak kans op:
– 1e Prijs: Achterlichten tinten t.w.v. € 150 bij Duke Design
– 2e Prijs: Bank meting t.w.v. € 125 bij Tuningservice Huizen
– 3e Prijs: Detailing pakket t.w.v. € 100 bij OCD Finish Holland
Ook voor de grootste pechvogel staat een leuke pechprijs klaar. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Deelnameprijs
Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven.
Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally Easter Edition Drive bedraagt: € 149 voor 2 personen per deelnemend voertuig.

Bij deze dag zit inbegrepen:
✓ 1-daagse rally deelname en begeleiding
✓ Ontvangst met hapje/drankje bij de start
✓ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen- en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke luxe lunch
✓ Route op uw mobiel GPX bestand/ Route boekje
✓ Presentje voor onze deelnemers
✓ Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!

De route is een mix van snelle stukken snelweg, kleine binnendoor wegen en we komen door pittoreske dorpjes. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor de CCrally Easter Edition Drive 2021 via het onderstaande formulier.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!