Bolides, party, food & drinks

Georganiseerd door CCrally

Op zondag 24 september 2023 organiseert CCrally Events een Mykonos drive en food party! Deze drive voert langs provinciale wegen, smalle dijkjes en boerenweggetjes langs water, door pittoreske dorpjes en bebost gebied naar Asten (Brabant) waar het mooie restaurant Mykonos is gelegen. Hier gaan we eten, drinken en feesten! Meld u nu aan via het formulier onderaan de pagina!

Drive & Food Party
CCrally slaat voor deze drive de handen ineen met restaurant Mykonos. Een nieuwe verrassende nieuwe wending, maar wel een wat veel van onze deelnemers aanspreekt. Een car tour en aansluitend food-drinks-party. Iedereen kan deelnemen aan de Mykonos CCfoodrally!

Programma
Voor de liefhebbers starten we om 12:00 in de omgeving van Den Bosch met een kleine tour naar Asten. U mag ook direct naar het restaurant rijden.

We beginnen met een welkom drankje op het terras -de deuren gaan open om 13.00 uur- voordat u het sfeervolle restaurant binnengaat en aanschuift voor een gastronomisch feestmaal. Verwacht dat alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit bezoek. Mykonos heeft een dj geregeld en live table service waar men het vlees aan tafel snijdt. We kunnen tot 17.00 uur genieten van de vele gangen van gerechtjes en drankjes.

11.45 – Ontvangt op startlocatie in Den Bosch e.o.
12.00 – Start van de drive naar Asten
13.30 – Aankomst bij Mykonos in Asten
Lekker eten, napraten en auto’s kijken
17.00 – Einde van deze drive

Mensen die wel eens bij Mykonos in Asten hebben gegeten weten dat het altijd eten van de beste kwaliteit is en u niet met honger vertrekt! Hun steaks en sushi zijn heerlijk!

Kosten & inschrijven
De kosten voor deze drive & food zijn € 75,- p.p.

Dat is inclusief: diverse voorgerechten, stokbrood, diverse soorten sushi, diverse soorten vlees o.a. ribeye, ossenhaas, gyros, rijst en friet. U komt niets tekort! Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee. De drankjes zijn voor uw eigen rekening.

Aanmelden voor deze rally


CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!