CCrally Performance Drive 200+PK

Georganiseerd door CCRally Events

🏎 Voor de Formule 1 liefhebbers staat er een scherm klaar deze dag 15.00u start! 🏎

Doe op zondag 10 juli mee met de CCrally Performance Drive 200+PK in Noord-Holland. Deze drive is speciaal voor sport en super cars die minimaal 200 pk of meer hebben. We starten in Noord-Holland. We maken er een feest van bij de start en finish locatie Deze dag hebben we plek voor maximaal 75 sportieve en exclusieve equipes. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Deze drive wilt u niet missen!


We maken er een feest van bij de start en finish locatie Deze dag hebben we plek voor maximaal 75 sportieve en exclusieve equipes. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Deze drive wilt u niet missen! Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden! Doe mee met deze prachtige rally! We starten en finishen in de omgeving van Hoorn. Het gaat een drive worden met prachtige auto’s, lekker eten en drinken en de beste wegen die Nederland te bieden heeft! Dat zijn de ingrediënten van deze Performance 200+Drive!

Toegestane equipes: alle bolides met meer dan 200+ pk.

We starten op een mooie locatie in de omgeving van Noord-Holland waar u zult worden verwelkomd door onze CCrally crew en vlag dames. Bij de start zal u worden getrakteerd op entertainment en de goed gevulde goodiebag met wat mooie items. U kunt uw auto parkeren en genieten van al het moois van deze dag.

We starten deze dag als onze lieftallige vlag dame u 1 voor 1 het startsein zal geven. Tijdens de route zal er een lunch locatie zijn waar u gaat genieten van een top lunch en drankjes. Na deze stop gaat u door met deel 2 van de fantastische route.

Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals mooie waarde cheques die u bij dit bedrijf kunt inwisselen! Wat u daarvoor moet doen houden we nog even geheim!
• Eerste prijs 500,-
• Tweede prijs 250,-
• Derde prijs 125,-

Bij de finish locatie hebben we goed uitgepakt met onbeperkt food & drinks voor de deelnemers, foto moment bij binnenkomst, en uiteraard staat Jasper CCrally hier om je te verwelkomen. Om 17.00 uur volgt de prijsuitreiking en overhandigen we de prijzen aan de gelukkige winnaars. We hebben een foodtrucks klaar staan voor het eten en sluiten het feest om 19.00u af 🔥🏁 Deze prachtige dag zult u zich nog lang herinneren.

Wat kunt u als deelnemer verwachten:
✓ Prachtige toertocht over de mooiste wegen met andere petrolheads
✓ Heerlijke luxe lunch
✓ Opdrachten waarmee u mooie prijzen kunt winnen
✓ Onbeperkt snacks & drinks finish
✓ Dj voor een kleine afterparty
✓ Goodie bag
✓ Professionele video- en foto crew voor een dikke aftermovie

Programma:
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de exacte startlocatie, route en laatste info in de besloten deelnemers whatsapp groep.
10.0u – Ontvangst op de start locatie
11.00u – Start deelnemers u zal worden afgevlagd door onze mooie start dame
12.30u – Aankomst stop locatie waar er een heerlijke lunch op u staan te wachten
13.30u – Vertrek deel 2 route
14.45u – Aankomst bij finish locatie
15.00u – Formule 1 kijken voor de liefhebbers
17.00u – Prijs uitreiking
19.00u – Einde van deze top dag
Bij de finish kunt u napraten onder het genot van food & drinks napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag.

Deelname
Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally Drive bedraagt slechts € 125.- per auto met 2 personen.

De route is een mix van snelle stukken snelweg, mooie dijkwegen en we komen door pittoreske dorpjes. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een prachtig routeboek of digitaal GPX bestand.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikki. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 125 van ons. Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en doet u mee!