End of the season Drive 2020

Georganiseerd door CCRally Events

Afgelopen maanden hebben we weer een aantal mooie rally’s mogen organiseren. De motoren hebben we flink opgewarmd! Op zondag 22 november sluiten we het rally jaar af met de End of the Season Drive! Een mooie tourrally waarbij alle soorten auto’s welkom zijn! Heeft u dus een sportieve auto, elektrische of een oldtimer? Meld u dan hieronder aan!

👉 Let op: we hebben maar 30 startbewijzen dus wees er snel bij! 👈

Het weer is deze maand vrij zacht en dus uitstekend voor een CCrally Drive. Tijdens deze drive ligt de nadruk op gezellig rijden, bekijken en genieten! Door alle corona regels zijn we enigszins beperkt met locaties, maar desondanks gaan we er toch een fantastisch laatste CCrally drive van maken.

Op zondag 22 november 2020 starten we in de omgeving Utrecht. Op een prachtige start locatie wordt u hartelijk ontvangen door onze crew. U kunt hier elkaars auto bewonderen. Let wel op de afstandsregels. Helaas mogen er geen bezoekers of carspotters aanwezig zijn deze dag. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft.

Programma
10.30 – Ontvangst op de start locatie in de regio Utrecht
10.55 – Start via de megafoon (briefing krijgt u online)
11.00 – Start van de End of the Season Drive
13.00 – Drive Through lunch! Een lekker lunchtasjes gevuld met diverse broodjes, drankjes en een heerlijk broodje kroket.
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de drive
16.00 – Aankomst bij finish locatie
16.00 – Borrel en fingerfood + napraten
16.30 – Einde van de drive

Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven

Deelnameprijs
Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally End of the Season Drive bedraagt per deelnemend voertuig met:
– 1 persoon: € 89
– 2 personen: € 150

Teamnaam
Doet u mee met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd zal zijn en tijdens de route krijgt u nog een opdracht/verrassing. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze End of the Season Drive wilt u niet missen en zich nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke take-away lunch
✓ Prachtig route boekje
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Presentje voor onze deelnemers
✓ Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor deze drive via het onderstaande formulier.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!