Cars meets Business

Georganiseerd door CCrally

Dit jaar organiseert CCrally Events een zakelijke netwerk rally op zondag 12 maart 2023! Een gezellige CCrally Drive met klassieke auto’s, moderne auto’s, oldtimers en youngtimers met afsluitend een netwerkborrel. Maak kennis met ondernemende autoliefhebbers en netwerk met elkaar! De rally is inclusief luxe lunch en drankjes.

De afgelopen jaren heeft CCrally Events honderden petrolheads bij elkaar gebracht die stuk voor stuk interessante banen en/of bedrijven hebben. De Dutch Network Drive is een geweldig evenement, waaraan iedereen en elke auto mee mag doen. We combineren onze passie voor auto’s met ondernemerschap.

Het team van CCrally Events heeft een prachtige route uitgezet door het zuiden van Nederland. Naast het rijden van de prachtig uitgezette route, staan gezelligheid, genieten en netwerken voorop tijdens deze dag.

Programma
11:00 uur – Inloop in Druten
11:15 uur – Netwerkspel
12:00 uur – Lunch & autocollectie bewonderen
13:30 uur – Start van de rally
15:30 uur – Finish met borrel in Noord-Brabant
16:00 uur – Prijsuitreiking + netwerken

Dit jaar beginnen we om 11.00 uur bij “Metropole Druten” waar wij starten met een netwerk speeddate spel waarna we gezamenlijk de middag beginnen met een uitgebreide luxe lunch. Na de lunch kunt u hier de unieke privé autocollectie bewonderen van Frans van Haren. Hier staan meer dan 100 stuks classic, vintage en exclusive cars.

Om 13.30u is de start van onze rally. We finishen rond een uur of 15:30 omgeving Brabant waar we de dag afsluiten met een borrel. Hier zal ook de prijsuitreiking plaats vinden van mooiste auto van de dag! Prijs een mooie fles champagne en een presentje van 1 van onze sponsoren!

Deelnemers
Per equipe (startbewijs) mogen één of twee personen in één auto deelnemen. Er kunnen maximaal 50 equipes worden ingeschreven.
Vol = vol, dus wees er snel bij!

Aanmelden voor deze rally


CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!