Speciaal voor wagens met minimaal 250pk

Georganiseerd door CCRally Events

Gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. Dat is de CCrally ONLY Drive op zondag 6 december! Een drive voor alle soorten automobielen met ten minste 250+ pk af fabriek!!

We starten deze drive in de omgeving van Elst en gaan een mooie route rijden. Rijdt u mee met deze CCrally ONLY Drive 250+? We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft.

Start
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de start locatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen.

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 120km rijden. Bij onze ONLY drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.

Het programma is globaal:
– Start van de CCrally ONLY Drive met een goede kop koffie en wat lekkers
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening bij het restaurant of u neemt zelf eten mee)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie
– Einde van de drive (hier kunt u vaak op eigen gelegenheid een hapje en drankje kopen)

Lunch & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de ONLY Drive zijn slechts €47 per auto!
Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand.

Meld u nu aan voor deze rally

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikki. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van 47 euro.

Na het ontvangst van de betaling ontvang je de informatie over de drive en doe je mee!