Border Drive - 8 juni

Georganiseerd door CCRally Events

De dag begon bewolkt maar het bleef gelukkig droog. Een aanzwellende brom van de eerste auto die arriveert bij Road House te Arnhem enkele minuten later volgt een tweede, en de derde en daar nog een paar prachtige bolides.

Om kwart over 10 staat de parkeerplaats vol met alle voertuigen die deze dag deelnemen aan de Border Drive. Om 11.00 uur start de tourrit echt, eerste over de mooie Veluwe om daar richting de Duitse grens te gaan.

Rond half een is iedereen bij de lunch locatie in Duitsland gearriveerd om daar te genieten van een uitgebreid warm buffet. Na de innerlijke mens te hebben verzorgd werd het alleen maar zonniger, en reden we een mooie route door de omgeving. Er waren wel wat omleidingen, maar zelfs de omleidingen waren mooi, veel bochtenwerk en een nieuwe mooie omgeving verkend.

De finish was ongeveer 90km over de grens aan een mooi Duits meer. Hier konden de deelnemers gezellig napraten over de Border Drive.

Sponsoren & partners

Wij willen in het speciaal nogmaals onze crew, deelnemers en partners bedanken voor het mede mogelijk maken van de Border Drive 2019!

Tuningservice – Tuning op maat voor uw bolide en dyno metingen www.tuningservice.nl

Guen in ’t Zand fotografie

Martijn Kuypers fotografie

Dion Husmans van Dutch Detail Magican

Martin Nelemans video producties

Spijker&Co Buren drukwerk – Voor onze schitterende route boekjes

Foto’s van de rally