Rijdersweekend door België en Duitsland

Georganiseerd door CCRally Events

Een weekend gezellig rijden met autoliefhebbers over prachtige wegen in België en Duitsland. Doe mee met onze Belmany Drive op zaterdag 25 en zondag 26 april! Voor onze CCrally weekend drive in het voorjaar van 2020 hebben we gekozen voor de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen. Doet u mee?

Deze drive is geschikt voor alle soorten auto’s! We overnachten in een prachtig hotel. Daar hebben we 30 twee-persoons kamers gereserveerd. Er kunnen maximaal 30 equipes mee (2 personen op 1 kamer).

Programma Dag 1:
We starten deze drive in het zuiden van Nederland. Hier zullen we van een heerlijke brunch genieten met uitzicht op onze bolides. Na de brunch gaan we heerlijke uren sturen richting de Duitse Eifel. Dit middelgebergte is uitermate geschikt voor sportief sturen. We doorkruisen meerdere natuurparken en er is veel diversiteit in de natuur. We zullen een paar keer stoppen voor wat foto momenten en de innerlijke mens te verzorgen.

Deze CCrally Drive staat in het teken van genieten van de prachtige omgeving, benzine dampen en heerlijk en drinken. Aan het eind van de middag komen we aan bij de dinerlocatie, hier staat een heerlijk buffet op u te wachten. Na dit feestmaal met al onze deelnemers is het nog een mooi stukje rijden naar ons hotel.

Dit weekend verblijven we in een prachtig luxe hotel. Hier kunt u heerlijk relaxen met een welverdiend drankje. Dit hotel is van alle gemakken voorzien. U kunt de dag afsluiten aan de gezellige hotel bar.

Programma Dag 2:
Zondag 26 april gaan we na het uitgebreide ontbijt genieten van de mooie wegen die de Ardennen te bieden heeft. De natuur wordt gevormd door bossen, velden en rivierdalen en we touren door gezellige dorpjes met authentieke huizen.

Deze wegen brengt ons naar de lunch locatie waar we kunnen genieten van een heerlijke uitgebreid lunch. Ook hier kunt u genieten van het mooie uitzicht.

Rond 15.00 uur zal deze fantastische reis eindigen bij de grens van Nederland. Het is vanaf hier 1,5 uur rijden naar Utrecht.

Wat krijgt u dit complete weekend:

  • 2 dagen professioneel georganiseerde drive (van zaterdag ochtend tot zondagmiddag), waarvan 2 rijdagen.
  • Start in zuid Limburg, finish Nederlandse grens
  • Een luxe brunch op zaterdag
  • Overnachtingen met diner & drankarrangement
  • Ontbijtbuffet op zondagmorgen
  • Luxe lunch op zondag en
  • Professionele begeleiding van onze ervaren CCrally crew
  • Uitgebreid en gedetailleerd roadbook en digitale GPX route op uw mobiel.

De kosten zijn slechts: €649,- per equipe (2 personen op 1 kamer). Zoals u van ons bent gewend zullen er prachtige foto’s en een aftermovie worden gemaakt.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag mee op deze geweldige roadtrip door de Eifel en Ardennen, bestel dan snel een startbewijs. Er kunnen maximaal 30 equipes mee en vol is vol!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!