Rally door het prachtige Luxemburg

Georganiseerd door CCRally Events

Zaterdag 10 augustus 2019 organiseerde CCrally Events de Luxemburg Drive 2019. De dag begon bewolkt maar de temperatuur en de zon was in het zuiden volop aanwezig. Onderweg richting de start locatie kwamen we al meerdere deelnemers tegen.

Een groep vroege vogels was al bij de start locatie rond 09.00 uur.  We hadden een prachtige start locatie met uitzicht over het dal van Vaals. Deze editie was open voor alle voertuigen en dat is de kracht van CCrally dat we allemaal gelijk zijn ongeacht wat voor bolide je meeneemt.

Na een stuk Limburgse vlaai en een lekkere bak koffie konden de deelnemers rond 11.00 uur starten. Na een zinderende route vol met obstakels op de prachtige route kwamen de deelnemers aan bij de lunch locatie in Duitsland.

Hier kon men genieten van een uitgebreid warm buffet. Na de innerlijke mens te hebben verzorgd konden de deelnemers door voor deel 2 van de route. Dit was puur genieten!

De finish was in een pittoresk dorpje in Luxemburg. Hier konden de deelnemers gezellig napraten over de Luxemburg Drive.

Super bedanken iedereen die heeft geholpen om er een mooie dag van te maken, ons super CCrally team, sponsoren en natuurlijk alle deelnemers!

Onze partners!
– Tuningservice
– JVV Automotive
– Polishedcardetailing

– Guen in ’t Zand
– Martin Martin Nelemans
– Rick Schellekens
– Erwin Spierings
– Jens vd Wiebe van der Vaart
– Gretty Fokker

Nieuwsgierig geworden naar onze toekomstige drives! Bekijk onze agenda!

Foto’s