Audi Club Benelux Drive (Gratis)

Georganiseerd door CCRally Events

Audi liefhebber? Kom dan zeker op 9 augustus naar onze Audi Club Benelux Drive in Beneden-Leeuwen! Dit grote gratis Audi Event en drive wordt georganiseerd door en voor de leden van de Facebook groep Audi Club Benelux en alle andere Audi liefhebbers!

Op zondag 9 augustus houden we een kleine meeting en een Auditour door de prachtige wegen van de Betuwe! Als auto fan wilt u deze dag niet missen! Deze drive is excusief voor Audi rijders van oude tot de nieuwste modellen! Alles mag meedoen! Tip: word lid van de Facebook groep en de WhatApp groep voor het laatste nieuws!

Startlocatie
We starten deze drive en meeting bij JVV Automotive in Beneden-Leeuwen. Vorig jaar september waren wij daar ook te gast. Met 80 gasten was dit toen een groot succes. Bij de start kunt u kennismaken met de andere deelnemers en genieten van elkaars bolides.

Programma
11.00 – Ontvangst bij JVV Automotive (Google Maps)
Gratis koffie / thee en ontmoet de andere deelnemers
12.00 – Start van de gratis drive
Onderweg stoppen we bij een (fastfood) lunch locatie. Deze is voor eigen kosten. U mag ook zelf lunch meenemen.
15.00/.30 – Aankomst op finishlocatie in Maarssen
Ruimte locatie om na te praten!
16.30 – Einde van de drive

Heeft u geen tijd voor de drive, maar wilt u wel andere Audi liefhebbers ontmoeten? Kom dan rond 15:00 richting Inn style te Maarssen. Daar bent u welkom!

Aanmelden
U kunt zich kosteloos aanmelden door op ‘Gaat’ te klikken bij het Facebook Event. Het is leuk als u in de WhatApp groep of op Facebook laat weten met welk model u aanwezig bent!

Let er tijdens het evenement op dat u zich aan de corona regels houdt van de overheid. Let op de 1,5 meter afstand tot mensen boven de 18 jaar en personen die niet uit bij uw huishouden horen.