CCrally ONLY Drive 2020!

Georganiseerd door CCRally Events

Gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. Dat is de CCrally ONLY Drive op zaterdag 8 augustus! Een drive voor alle soorten automobielen en autoliefhebbers. Van oude diesel, elektrische Tesla tot nieuwe Ferrari, alle auto’s zijn welkom. We starten deze drive in Zaltbommel en gaan een mooie route rijden. Rijdt u mee met deze CCrally ONLY Drive?

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker! Bent u fan van auto’s? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de startlocatie.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de route en laatste info. We starten bij een locatie vlakbij vd Valk Zaltbommel waar u hartelijk wordt ontvangen door onze crew. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen.

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 100km rijden. Bij onze ONLY drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Het programma is globaal:
– Start van de CCrally ONLY Drive
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening bij het restaurant of u neemt zelf eten mee)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finishlocatie hier kunt u 100+ auto’s bewonderen van een auto collectie!
– Einde van de drive

Lunch & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de ONLY Drive zijn slechts € 39 per auto (max 2 deelnemers)!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Prachtige foto van uw bolide
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Drankje en wat lekkers bij de start
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu aan voor deze rally via het formulier hieronder!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikki.

Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en je ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van 39 euro.

Na het ontvangst van de betaling ontvang je de informatie over de drive en doe je mee!