Cars & Ribs Drive

Georganiseerd door CCRally Events

TOUREN MET (SPORT)WAGENS EN ONBEPERKT GENIETEN VAN DE HEERLIJKE RIBS! 🔥 Doe mee met onze Cars & Ribs Drive op 6 november! Er zijn slechts 40 startbewijzen en alle voertuigen zijn welkom bij deze drive! Meld u nu aan!

We sluiten het CCRally car tour season af met heerlijke ribs van La Stancia in Veghel! De ribs van dit bekende restaurant wil je echt niet missen! Geen fan van spare-ribs? Dan is er ook keuze uit: flat iron steaks, zalm of kip. Rij en eet dus gezellig mee!

Afsluiting van het rally seizoen
Op zondag 6 november gaan we heerlijk touren en aansluitend heerlijk eten en drinken! We hebben deze dag plek voor maximaal 40 bolides met 2 inzittende.

We starten in Bilthoven. Het gaat een drive worden met prachtige auto’s, lekker eten en drinken en de beste wegen die Nederland te bieden heeft! De rit is 175 kilometer – over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft! Vindt u het leuk om samen met uw partner, vriend of kinderen mee te touren? Twijfel dan niet te lang en koop ook voor hun een startbewijs!

Programma
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de exacte startlocatie, route en laatste info. Dit is het globale programma:
13.00u – Ontvangst op de startlocatie in Bilthoven
13.30u – Start van de rally
15.00u – Pauze stop
15.45u – Start deel 2 van de rally
15.00u – Aankomst bij finish locatie waar u groots onthaald zult worden
16.30u – Einde van deze prachtige middag
17.30u – Aankomst in Veghel bij LaStancia
21.00u – Einde van de rally

Er zijn deze drive weer prachtige prijzen te winnen! Wat u daarvoor moet doen houden we nog even geheim! Bij de finish locatie hebben we goed uitgepakt met food van de grill, drinks en dessert! Deze prachtige dag zult u zich nog lang herinneren.

Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven. De route is een mix van snelle stukken snelweg, kleine binnendoor wegen en we komen door pittoreske dorpjes. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand.

Wat is hierbij inbegrepen?
• 1-daagse rally deelname met begeleiding
• Beste locaties
• Onbeperkt Ribs, drankjes en dessert
• Rally sticker auto
• Route gpx/digitaal bestand voor je mobiele telefoon en of print versie
• Professionele fotografie & Video crew
• Goodiebag
• Een onvergetelijke, top dag samen met andere petrolheads.

Deelnameprijs
Kosten per koppel 1 auto met 2 inzittenden: 159 euro

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 159 van ons. Doet u mee met uw zoon of dochter, dan is er een speciale kinderprijs.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!