CCRally ONLY Drive Veluwe

Georganiseerd door CCRally Events

Zaterdag 6 februari 2021 speciaal voor de mensen die nooit op de zondag mee kunnen rijden!! Start met een drankje en wat lekkers. We gaan gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid.

Wil je extra herkenbaar zijn deze dag bestel dan nu een unieke CCrally raamsticker, deze kun je deze bestellen in onze shop! Een drive voor alle soorten automobielen en autoliefhebbers. Van oude diesel, elektrische Tesla tot nieuwe Ferrari, alle auto’s zijn welkom.

We starten deze drive in de omgeving van Ede en gaan een mooie rit rijden richting de Veluwe. Rijdt u mee met deze CCrally Only Drive? We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker!

Start locatie:
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de start locatie, route en laatste info.

Programma:
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 150km rijden. Bij onze ONLY drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.
Het programma is globaal:
– Start van de CCrally ONLY Drive met een drankje en wat lekkers
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening bij het restaurant of u neemt zelf eten
mee)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie
– Einde van de drive (hier kunt u vaak op eigen gelegenheid een hapje en drankje kopen).

Lunch & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag.

Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven.

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons.
Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!