New Year Opening Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Het nieuwe jaar is begonnen! Tijd om te gaan rijden! Op zaterdag 5 februari organiseren we de CCrally New Year Opening Drive! We starten deze 2022 opening drive op een mooie locatie in de omgeving Midden-Nederland met een hapje en drankje. Alle sportieve auto’s zijn welkom bij deze drive. Aanmelden kan onderaan de pagina!

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft. Deelnemen aan een CCrally Drive is een feest! Hoogtepunten van onze rallys zijn rijden over prachtige wegen, mooie bolides bewonderen en heel veel fun met CCrally vrienden.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de startlocatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Routeย 
U kunt de route krijgen op papier en/of een digitale app/GPX bestand waar de prachtige route in beschreven staat. We hebben weer een selectie van de beste wegen voor u uitgezocht zodat u en uw bijrijder kunnen genieten van het vermogen van de auto.

Food & Drinks
Honger en dorst zult u niet hebben tijdens deze rally. We zorgen deze dag voor hapjes, drankjes en een heerlijk uitgebreide CCrally lunch!

Finish ๐Ÿ
Bij de finish zullen we u van harte welkom heten. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u hier napraten over deze mooie dag. Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is. Er wordt door een foto- en videograaf een aftermovie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze CCrally Drive wilt u niet missen en nog lang herinneren!

Deelname
Deelname aan de drive is slechts 109 euro voor 1 auto met 2 personen! ๐Ÿ˜€ Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
โœ“ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
โœ“ Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
โœ“ Top route gemaakt door onze route specialisten
โœ“ Complete lunch
โœ“ Route op uw mobiel GPX bestand
โœ“ Presentje voor onze deelnemers
โœ“ Een super dag met mede auto liefhebbers!
โœ“ Afsluiting met drankjes en hapje

Let op: Er is een max van 40 deelnemende voertuigen. Kosten bedragen 109,- voor 1 auto met 2 personen. Meld u dus snel aan!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van โ‚ฌ 109 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!