Touren door het Zuiden van het land

Georganiseerd door CCRally Events

Deze drive wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor eigenaren die van een mooie tour drive houden met hun woagh. Op deze compleet verzorgde dag rijden we over de beste wegen die het Zuiden van Nederland te bieden heeft. Deze woagh drive is een tourrally die open is voor alle merken en type sportieve bolides!

Op zondag 4 oktober a.s. starten we in Den Bosch. Op deze prachtige start locatie wordt u hartelijk ontvangen door onze crewleden. Onder het genot van een goede kop koffie met wat lekkers kunt u de bolides van de mededeelnemers bewonderen! Er zullen ook weer vele carspotters en andere bezoekers aanwezig zijn die van het aanblik van de vele prachtige bolides komen genieten!

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. We hebben weer een leuke prijs vraag bedacht! Bent u fan van sportieve auto’s? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de start locatie.

Programma
10.00 – Ontvangst op de start locatie
10.55 – Start via de megafoon (briefing krijgt u online)
11.00 – Start van de Woagh Broabant Drive
13.00 – Uitgebreid ijten
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de drive
16.00 – Aankomst bij finish locatie
16.00 – Borrel en knauwen
16.30 – Einde van de drive

Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven

Deelnameprijs
Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally Woagh Broabant Drive bedraagt per deelnemend voertuig met:
– 1 persoon: € 89
– 2 personen: € 150

Teamnaam
Doet u mee met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd zal zijn en tijdens de route krijgt u nog een opdracht/verassing. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Woagh Broabant Drive wilt u niet missen en zich nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Heerlijke ijten
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!
  • Afsluiting met drankjes en fingerfood

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor de CCrally Woagh Broabant Drive 2020 via het onderstaand formulier.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!