CCrally ONLY Nürburgring Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. Dat is het idee achter de CCrally ONLY Drive. Op zondag 4 oktober gaan we een mooie route rijden naar de Nürburgring! Deze drive is voor alle soorten automobielen en autoliefhebbers. Van oude diesel, elektrische Tesla tot nieuwe Ferrari, alle auto’s zijn welkom. We starten deze drive om 9u30 in Nijmegen en gaan dan naar de Nürburgring!

Over de legendarische status van de Nürburgring valt eigenlijk niet te discussiëren. Die dankt het circuit aan z’n geschiedenis, uitzonderlijke lengte, schitterende decor, uitdagende layout en grote hoogteverschillen. Rijdt u mee met deze CCrally ONLY Nürburgring Drive?

We gaan een prachtige route rijden over de mooiste wegens in Duitsland. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker! Bent u fan van auto’s? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de startlocatie.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de route en laatste info. We starten bij Van der Valk Nijmegen waar u hartelijk wordt ontvangen door onze crew. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen.

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 300 km rijden. Mocht u die dag met uw auto een ronde willen rijden op de legendarische Nürburgring, dan moet u zelf vooraf tickets regelen! Dit kan via de de officiële webshop en kost € 30. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt na aankoop.

Globaal programma: 4 oktober
09.00 – Ontvangst bij Van der Valk Nijmegen
09.30 – Start van de CCrally ONLY Nürburgring Drive
~12.30 – Aankomst bij Nürburgring
Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar Nederland.

Lunch & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om tussendoor te lunchen bij een restaurant, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de Nürburgring kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische rit. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de ONLY Drive zijn slechts € 39 per auto (max 2 deelnemers)!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Drankje en wat lekkers bij de start
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden, maar niet getreurd want we gaan zeker ook even de snelweg op om de motor flink te laten brullen! U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu aan voor deze rally op 4 oktober via het formulier hieronder!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikki.

Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en je ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van 39 euro. Na het ontvangst van de betaling ontvang je de informatie over de drive en doe je mee!