CCRally German Only Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Ruim 150 Duitse automerken starten op zondag 30 mei op een mooie ruime locatie centraal in Nederland tijdens de German Only Drive. We gaan een mooie German tour rijden door Nederland, alle type en bouwjaren German cars zijn welkom. Doe mee met het grootste German Only Drive event van Nederland!

De drive / rally is op voor alle modellen van: Audi, BMW, Gumpert, Mercedes, Opel, Porsche, VAG producten (zoals Seat, Skoda, Bentley, Bugatti en Lamborghini), Volkswagen en Wiesmann.

De CCrally evenementen zijn altijd een feest voor elke auto liefhebber die graag in groepsverband mooie tourritjes maakt. We rijden over de mooiste wegen die dit deel van Nederland te bieden heeft. Op zondag 30 mei 2021 gaan we weer knallen met een CCrally “German Only Drive”.

We starten in de omgeving midden Nederland waar we de wagens van alle deelnemers kunnen bewonderen onder het genot van een hapje en drankje. We hebben ook weer een speciale “German Only Drive” raam sticker laten ontwerpen. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker! Deze drive kost slechts 45 euro per wagen (2 personen).

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de startlocatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U krijgt een speciale German Only Drive raam sticker. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De drive op zondag 30 mei bestaat uit een mooie route van ongeveer 175 km rijden. Bij deze drive zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.

Het programma is globaal:
– Start van de CCRally German Only V
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finishlocatie
– Einde van de drive

Pauze & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de ONLY Drive is slechts 45 euro per auto! 😀 Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Gave raamsticker van de German Only Drive
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!
✓ Drankje en een versnapering bij de start

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van €45 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!