Rij mee met onze Audi Only Drive!

Georganiseerd door CCRally Events

Zondag 3 september rijden we onze befaamde “Audi Only Drive”! We hebben plek voor 75 Audi bolides. Bouwjaar en pk maakt niet uit als het maar een Audi is! Deze Audi Drive wordt speciaal georganiseerd voor Audi eigenaren zoals u! Op zondag 3 september 2023 gaan we knallen met deze mooie drive! Rijdt u mee met deze CCrally Drive? Aanmelden kan onderaan deze pagina!

Start
De start zal zijn bij Autohuis Den Bosch in Vught! Op deze startlocatie wordt u ontvangen door onze crew en kunt u kennis maken met de andere deelnemers. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de mooie automobiel collectie van dit bedrijf en elkaars auto bewonderen! We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft.

Programma
10.00 – Ontvangst in Vught
11.00 – Start van de Audi Drive
12.30 – Uitgebreide lunch
13.30 – Gezamenlijk vervolg deel 2
16.00 – Finish zal later bekend worden gemaakt

Pauze & finish
De lunch locatie blijft nog even geheim, maar deze mooie locatie zal u van een heerlijke lunch voorzien. Bij de finish kunt met de andere deelnemers nog even napraten over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event!

Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is. Er wordt door een foto- en videograaf een aftermovie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld.
Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Speciale raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke lunch
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Presentje voor onze deelnemers
✓ Een super dag met mede Audi liefhebbers!
✓ Gezellige afsluiting

U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier! Let op: Er is een max van deelnemende voertuigen. Kosten bedragen € 99 voor 1 auto met 2 personen. Er zijn ook kindertickets beschikbaar!

Aanmelden voor deze rally


CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!