CCRally Sport / Supercar Drive

Georganiseerd door CCRally Events

CCrally Events is al jaren bekend om zijn diversiteit in het organiseren van diverse auto tourritten in binnen- en buitenland. We starten deze Sport / Supercar drive op een mooie locatie omgeving Den Bosch met een hapje en drankje. Doet u op zondag 3 oktober mee? Meld u onderaan de pagina aan!

Let op: exclusieve rally
U bent welkom met een mooie Sport en/of Supercar, maar alle bolides worden individueel beoordeeld door onze crew.

Route
U krijgt een mooi route boekje en een digitale app/GPX bestand waar de prachtige route in beschreven staat. We hebben weer een selectie van de beste wegen voor u uitgezocht zodat u en uw bijrijder kunnen genieten van het vermogen van de auto.

Food & Drinks
We zorgen deze dag goed voor u zodat u de hele dag bent voorzien van hapjes, drankjes en een heerlijke luxe lunch.

Finish
Deze dag is de finish bij Automotive Center Oudewater. Hier zult u hartelijk worden ontvangen met food & drinks. Automotive Center Oudewater heeft een mooie selectie bolides te koop staan waar u van kunt genieten. Check hun site voor meer info: automotiveoudewater.nl

Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is. Er wordt door een foto- en videograaf een aftermovie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Sport / Supercar Drive wilt u niet missen en nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
– Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
– Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
– Top route gemaakt door onze route specialisten
– Heerlijke lunch
– Route op uw mobiel GPX bestand
– Presentje voor onze deelnemers
– Een super dag met mede auto liefhebbers!
– Afsluiting met drankjes en hapje

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een digitaal GPX bestand en of het mooie route boekje. U kunt zich aanmelden voor de CCrally Sport / Supercar Drive 2021 via het onderstaande formulier!

Let op: Er is een max van 40 deelnemende voertuigen. Kosten bedragen slecht € 149 voor 1 auto met 2 personen.

Aanmelden voor deze drive

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en vertel ons met welke auto u wilt meedoen. Als deze passend is, dan zult u een betaalverzoek ontvangen.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!