Audi Only Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Audi rijders opgelet! Op zondag 3 april organiseren wij de CCrally Audi Only Drive! We verwachten 100+ Audi modellen bij de start op een mooie ruime locatie in het midden van Nederland. Carspotters en bezoekers zijn ook welkome! Alle soorten Audi’s van nieuw tot oud zijn welkom bij deze drive. Aanmelden kan onderaan deze pagina!

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft. Deelnemen aan een CCrally Drive is een feest! Afgelopen 2021 hebben we ruim 500 stuks verschillende Audi bolides bij elkaar gekregen tijdens onze 3 Audi Only Drives van dat jaar! Dit is de grootste Audi Drive van Nederland!

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de startlocatie (omgeving Arnhem), route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U krijgt een speciale Audi Only Drive raam sticker. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma:
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 165 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Het programma is globaal:
– Start van de CCrally Audi Only Drive Out met een hapje/drankje (Omgeving Arnhem)
– Inclusief Lunch op een mooie locatie
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie drinks/fingerfood
– Einde van de Audi Only Drive bij Audi Parts Veghel

Food & Drinks
Honger en dorst zult u niet hebben tijdens deze rally. Halverwege de drive is er een heerlijk uitgebreide CCrally lunch!

Deelname
Deelname aan de Audi Only Drive Out is slechts € 75.- per auto (2 personen)! 😀 Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Gave raam sticker Audi Only Ride Out
✓ Prachtige foto’s van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven! U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 75 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!