New Year Drive - 29 januari

Gratis deelname - Georganiseerd door CCrally

Speciaal voor alle oud deelnemers van CCrally Events organiseren we de New Years Drive op zondag 29 januari! Aan deze drive zijn geen kosten verbonden! Zo luiden we het nieuwe jaar 2023 goed in. Ook nieuwe deelnemers zijn natuurlijk welkom.

Toegangseis: is dat er een CCRally raam stickers op je auto moet hebben!
Mocht je deze nog niet hebben, bestel die dan via onze website of koop hem voor 10 euro op de dag zelf.

Tijdens deze rally hebben we plek voor maximaal 100 bolides. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Deze gratis drive wilt u niet missen! Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden!

Programma
Doe mee met deze rally, want we gaan een mooie route rijden! We starten in de omgeving van Culemborg. Waarna we met een gezellige groep auto’s naar een geheime finish locatie gaan rijden!
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de exacte start locatie, route en laatste info in de besloten deelnemers WhatsAppgroep
12.30u – Ontvangst op de startlocatie met een koffie/fris
13.30u – Start deelnemers
14.30u – Gezamenlijke stop
16.00u – Aankomst bij finish hier is het einde van deze CCrally drive.

Kosten voor deelname: gratis!

Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een digitaal bestand.

Laat weten dat u komt!

Wilt u deelnemen aan deze rally? De aanmelding verloopt via WhatsApp. Klik hier op: Ja, ik wil deelnemen en verstuur het bericht. Na uw aanmelding ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!

 


CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!