CCRally Performance 250+ Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Op zondag 28 maart 2021 gaan we weer knallen met een CCrally ‘Performance 250+ Drive’. Deze drive is speciaal voor sport en super cars die minimaal af-fabriek 250 pk of meer hebben zijn welkom. Deelnemen aan een CCrally Drive is een feest! Hoogtepunten van onze rallys zijn rijden over prachtige wegen, mooie bolides bewonderen en heel veel fun met CCrally vrienden.

We starten in de omgeving van Ede (Gelderland) met wat lekkers en een drankje. Na de start is het gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft.

Speciale editie voor Gijs

We hebben de vraag gekregen of wij als CCrally iets kunnen doen voor de ernstig zieke Gijs (67 jaar). De dochter van Gijs heeft ons geschreven:

Toen Gijs 19 jaar was, heeft hij een zwaar motorongeluk gehad waaraan hij partiële dwarslaesie heeft overgehouden. Zware jaren gehad daarna revalideren etc. Hij kon toen nog lopen.. en ontmoette mijn moeder zijn steun en toeverlaat. Zonder haar was hij er niet meer geweest. Samen kregen ze 3 kids ik, het oudste broertje en nog een zusje. Hij heeft het altijd zwaar gehad maar kon toen gelukkig nog wat. Zijn droom was weer z’n motorrijbewijs halen dat lukte met behulp en zijn positieve zusje. Het ging toen goed met ‘m echter in 2004 verongelukte mijn zusje op 18 jarige leeftijd..en met pa ging ’t steeds slechter en de zin in alles verdween ook.

Helaas zijn lijf geeft het nu ook op (verlamming gaat steeds verder), kreeg ook nog prostaatkanker (wat nu gelukkig goed gaat). In dec 2018 dachten we hem kwijt te raken en namen afscheid, maar hij knokte door en is er nog echt bizar eigenlijk… Hij ligt voornamelijk in bed en soms ff achter de laptop, man heeft echt gruwelijk veel pech in z’n leven gehad.

Ik kan nog veel meer vertellen, maar dit is gewoon klote om ‘m zo te zien en wil ‘m gewoon echt ff blij maken, laten weten dat het leven wel nog leuk en mooi kan zijn ondanks alle shit.

Laten weten dat hij er ook toe doet ..(heeft echt zeer lage eigen dunk zeg maar). Motors en auto’s is z’n grote hobby en wordt hij echt happy van en als ik filmpjes laat zien als we naar race zijn geweest ook das zo mooi!

We hebben de route aangepast om langs Gijs zijn huis te rijden en daar te stoppen. Hopelijk is Gijs fit genoeg om in een Ferrari FF of andere sportwagen te stappen ook een stuk mee te kunnen rijden.
Alle deelnemers krijgen een speciale “Gijs Drive” Sticker. We hopen dat vele Performance 250+ bolides zich aanmelden om Gijs een super herinnering te geven!

⚠ Disclaimer: Door de corona maatregelen mogen er geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarom verkopen wij losse rally routes die u met uw eigen auto kunt rijden. U mag namelijk wel gewoon met uw eigen auto een stukje rijden. De genoemde datum is slechts een suggestie wanneer u deze route zou kunnen gaan rijden 😉

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de startlocatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U kunt vooraf in onze webshop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!
Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 175 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.
Het programma is globaal:
– Start van de CCRally Performance Drive
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening of zelf meenemen)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finishlocatie
– Einde van de drive

Pauze & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan deze drive is slechts € 55 per auto ( 2 personen )! Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel als GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikki. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 55 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en doet u mee!