Bent u bij dit event?

Ontmoet andere auto liefhebbers

CCrally Events heeft een mooie plek op de TT-Assen tijdens “Hart voor auto’s” op zondag 26 maart. We hebben 25 plaatsen beschikbaar voor sportieve bolides! Wil je op het showpaddock van CCrally Events staan? Stuur dan een bericht naar: info@CCrally.nl Je krijgt 5.- korting p.p. en je hoeft geen parkeer of showauto tickets te kopen!

HART VOOR AUTO’S 2023

Na het succes van de 1e editie van Hart voor Auto’s Showtime op Breda Airport met bijna 10.000 bezoekers komt dit spektakel naar het TT Circuit Assen. Zondag 26 maart wordt een dag met enorm veel spektakel op de baan en op de showpaddocks. Met plaats voor ruim 2.500 showcars op de paddocks, de komst van een Jetcar, Lowriders, Streetlegal Dragraces, Rev Battles, Burnout Madness, DJ’s en nog veel entertainment! Hart voor Auto’s is het dikste event dat je ooit op het TT Circuit Assen hebt gezien.

Van Supercar tot Tuning, van American Muscle tot Hypercar en van Moviecars tot F1 bolides, alles is welkom op dit event. Natuurlijk ook diverse special guests, zoals bekende carowners als GTR Leslie en de McLaren Twins, maar ook komt Mental Theo de beats draaien bij de een spectaculaire Burnout Madness, komen de vuurspuwende Coyote Girls van Speedfactory langs en vindt de bekendmaking plaats van de Hart voor Auto’s Superstars Top 50.

Meer informatie is te vinden op: www.hartvoorautosshowtime.nl

CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!