Drive To Circuit Spa-Francorchamps

Georganiseerd door CCRally Events

Op zondag 26 juni organiseren we de CCrally Drive to Circuit Spa-Francorchamps! We gaan weer de grens over! Vanuit Roermond rijden we direct naar het zuiden toe richting een nationaal park in België. Doet u mee met deze drive? Deelnemen aan een CCrally Drive is een feest!

We starten in de omgeving van Roermond met Limburgse vlaai en een drankje. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft.

Na de lunch vertrekken we naar het circuit van Spa hier gaan we kijken naar het Summer Classic event die daar plaats vind! We kunnen naar de laatste races kijken van dat weekend en even ouderwets benzine snuiven!

Start locatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de start locatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen.

Programma:
De drive bestaat uit een mooie route van ruim 250 km rijden. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Het programma is globaal:
10:30 – Ontvangst
10:30 – Kennismaken met deelnemers + Limburgse vlaai & drankje
11:00 – Start van de drive
13:00 – Pauze op een mooie locatie inclusief heerlijke lunch
13:45 – Gezamenlijk vervolg van de drive
16:00 – Aankomst bij finish locatie Circuit Spa waar je de Summer Classics race kan zien!
17:50 – Einde van de drive

Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven.

Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally Drive bedraagt slechts: € 139,- voor 2 personen per deelnemend voertuig. De hele dag wordt perfect vastgelegd door een foto- en videograaf. Deze maken ook een after movie die via social media wordt gedeeld. Deze drive wilt u niet missen en zich nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Hapje / drankje bij de start
✓ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen- en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke lunch en drinks
✓ Route op uw mobiel als digitaal bestand/Route papier
✓ Bezoek circuit van Spa waar je veel moois gaat zien tijdens het Summer Classic event van Spa!
✓ Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 139 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!