25 September - RS6/RS7 Owners Drive

Georganiseerd door CCrally

Op zondag 25 september 2022 gaan we knallen met deze mooie Speciale RS6/RS7 Drive! Een speciale drive voor RS6/RS7 eigenaren! Deze RS6/RS7 Owners Drive wordt speciaal georganiseerd voor Audi RS6/RS7 eigenaren C5, C6, C7 en C8 rijders zoals u! We pakken een stuk Duitse Autobahn met onze Co2 monsters.

Deze exclusieve dag staat in het teken van de machtige RS6 modellen en er kunnen maximaal 75 stuks RS6/RS7 bolides deelnemen! Rijdt u mee met deze RS6 Drive?

Startlocatie 
De start zal zijn omgeving Arnhem. Op deze startlocatie wordt u ontvangen door onze crew en kunt u kennis maken met de andere deelnemers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u elkaars auto bewonderen! We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Een lang stuk Duitse Autobahn waar geen snelheidsbeperking is maakt het RS6 feest compleet.

Programma
10.00 – Ontvangst
11.00 – Start van de RS6/RS7 Drive
13.00 – Lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de RS6 Performance drive
15.00 – Hergroeperen Duitsland tankstation
16.00 – Finish borrel/ bites locatie volgt
16.30 – Einde van de drive

Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event!
Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is. Er wordt door een foto- en videograaf een aftermovie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Audi RS6/RS7 Drive wilt u niet missen en nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
– Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
– Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
– Top route gemaakt door onze route specialisten
– Heerlijke lunch
– Route op uw mobiel GPX bestand
– Een super dag met mede Audi RS6 liefhebbers!
– Afsluiting met drankjes en hapje

Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een digitaal GPX bestand en of u kunt de route uitprinten. De kosten bedragen € 79,- voor 1 auto met 1 of 2 personen!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 79 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!