Drive to Circuit Spa-Francorchamps

Georganiseerd door CCRally Events

LET OP: Vanwege de situatie omtrent het COVID-19 virus en de recent aangekondigde maatregelen van de Nederlandse overheid, heeft ons team besloten dit evenement te verzetten naar een andere datum. De deelnemers die een kaartje hebben gekocht krijgen binnenkort bericht.

We volgen het nieuws nauwlettend en mochten er meer restricties worden opgelegd dan zullen we hier passend mee omgaan. Volg onze website en Facebook pagina voor het laatste nieuws. Inschrijven voor deze rally is niet meer mogelijk.

—————————————

Een buitenland drive gezellig rijden met autoliefhebbers over de prachtige wegen in Duitsland en België? Doe dan mee met onze Drive to Circuit Spa-Francorchamps op zaterdag 25 april! We gaan via de Duitse Eifel richting de Ardennen om te eindigen bij het iconische circuit van Spa-Francorchamps. Doet u mee?

Deze drive is geschikt voor alle soorten auto’s! Van oud tot nieuw, alles is welkom! De finish is vlakbij het iconische circuit van Spa-Francorchamps. U kunt hier een hotel reserveren en er een mooie weekend van maken. U kunt ook besluiten om weer richting huis te rijden (2,5 uur tot Utrecht).

Programma:
We starten deze drive in Vaals diep in het zuiden van Nederland. Hier zullen we genieten van heerlijke Limburgse vlaai en met uitzicht op onze bolides. Om 11.00 uur starten we en gaan we heerlijk wat uren sturen richting de Duitse Eifel. Dit middelgebergte met mooie bochten is uitermate geschikt voor de sportieve rijder. We doorkruisen meerdere natuurparken.

Deze CCrally Drive staat in het teken van genieten van de prachtige omgeving, brullende motoren en een heerlijke lunch. Na de innerlijke mens te hebben verzorgd vertrekken we weer naar het tweede deel van deze mooie route. Daarbij gaan we via Duitsland naar de Belgische Ardennen.

Rond 16.00 uur zal deze fantastische CCrally Drive eindigen in de omgeving van Spa-Francorchamps. Hier staan drankjes en hapjes op u te wachten. Samen met de andere deelnemers kunt u napraten over de rally.

Teamnaam
Doet u mee met met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is.. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Luxe lunch met o.a. vlees/vis/vega
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!
  • Afsluiting met drankjes en fingerfood

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag mee met deze geweldige roadtrip? Bestel dan snel een startbewijs. Er kunnen maximaal 30 equipes mee en vol is vol!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!

Aanmelden is voorlopig niet mogelijk xgravityform id="29" title="false" description="false"x