CCRally ONLY Drive Brabant

Georganiseerd door CCRally Events

Op zaterdag 24 april organiseren we de ONLY Drive Brabant! We gaan gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. Een drive voor alle soorten automobielen en autoliefhebbers. Van oude diesel, elektrische Tesla tot nieuwe Ferrari, alle auto’s zijn welkom. We starten deze drive in de omgeving van Den Bosch en gaan een mooie rit rijden met misschien nog een stukje de grens over. Rijdt u mee met deze drive?

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker!

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de startlocatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De drive op zaterdag 24 april bestaat uit een mooie route van ongeveer 180 km rijden. Bij onze ONLY drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Het programma is globaal:
– Start van de CCRally ONLY Brabant Drive
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening bij het restaurant of neem zelf eten mee)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finishlocatie
– Einde van de drive (hier kunt u vaak op eigen gelegenheid een hapje en drankje kopen)

Pauze & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de ONLY Drive is slechts 47 euro per auto! 😀 Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!
✓ Drankje en een versnapering

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

⚠ Disclaimer: Door de corona maatregelen mogen er geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarom verkopen wij losse rally routes die u met uw eigen auto kunt rijden. De genoemde datum is slechts een suggestie. ⚠

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van €47 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!