CCRally Evening Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Gave avond tour open voor sportieve bolides!! Op vrijdag 23 juli organiseren we de CCRally Evening Drive! We starten op een mooie ruime locatie in de omgeving van Utrecht. We verzamelen rond 18.00 uur en starten met zoete snack en drinks! We gaan een mooie tour rijden door stedelijk gebied en dwars door Amsterdam heen. We komen deze drive zelfs door de beroemde PC-Hooftstraat. We hebben 1 stop in Amsterdam bij een bekende food strip voor een korte meeting!

De CCrally evenementen zijn altijd een feest voor elke auto liefhebber die graag in groepsverband mooie tourritten maakt. We rijden over de mooiste wegen die dit deel van Nederland te bieden heeft.
Op vrijdag 23 juli 2021 gaan we weer knallen met een CCrally “Evening Drive”. We starten in de omgeving Utrecht waar we de wagens van alle deelnemers kunnen bewonderen. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de startlocatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U krijgt een speciale CCrally raam sticker! U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 175 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Het programma is globaal:
– Start van de CCrally Evening Drive met een zoete snack en petfles frisdrank
– Speciale CCrally raamsticker reflecterend
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie
– Einde van de CCrally Evening Drive

Pauze & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de Evening Drive is slechts 50 euro per auto (1 of 2 personen)! 😀 Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Gave raam sticker reflecterend
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel digitaal bestand
✓ Een super avond met mede auto liefhebbers!
✓ Snack bij de start/ drinks
✓ Avond meeting Amsterdam

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

Uiteraard ‘proberen’ we ons zoveel mogelijk aan de coronaregels te houden.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van €50 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!