Speciaal voor wagens met minimaal 250pk

Georganiseerd door CCRally Events

LET OP: Vanwege de situatie omtrent het COVID-19 virus en de recent aangekondigde maatregelen van de Nederlandse overheid, heeft ons team besloten dit evenement te verzetten naar een andere datum. De deelnemers die een kaartje hebben gekocht krijgen binnenkort bericht.

We volgen het nieuws nauwlettend en mochten er meer restricties worden opgelegd dan zullen we hier passend mee omgaan. Volg onze website en Facebook pagina voor het laatste nieuws. Inschrijven voor deze rally is niet meer mogelijk.

—————————————

Op zaterdag 2 mei gaan we weer knallen met een nieuwe ‘Performance Drive 250+’. We starten in de omgeving Utrecht. Onze motoren zijn net afgekoeld na de fantastische Performance Drive aan het begin van het jaar. Deze drive wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor eigenaren die in het bezit zijn van een Performance wagen met MINIMAAL 250 pk af fabriek.

Deze exclusieve dag staat in het teken van supercars en andere sportwagens. Er kunnen maximaal 50 bolides deelnemen! Rijdt u mee met deze Performance Drive 250+? We hebben deze editie 5 plaatsten gereserveerd voor performance wagens die niet af fabriek 250 pk hebben maar d.m.v tuning de 250 pk ver overstijgen. Stuur een email naar info@CCrally.nl met details over uw wagen.

Start
Op zaterdag 2 mei 2020 gaan we rijden met een grote groep deelnemers (omgeving van Utrecht). De start zal later worden bekendgemaakt. Op deze start locatie wordt u ontvangen door onze crew en kunt u kennis maken met de andere deelnemers. Onder het genot van een luxe koffie tafel en een drankje kunt u elkaars auto bewonderen! Er zullen ook weer vele car spotters en andere bezoekers aanwezig zijn.

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Bent u een fan van Performance modellen? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de start locatie.

Programma
10.00 – Ontvangst op de start locatie (regio Utrecht)
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de Performance 250+ Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.30 – Gezamenlijk vervolg van de Drive
16.00 – Aankomst bij finish locatie
16.15 – Uitgebreide borrel & bites
17.00 – Einde van de drive

Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten of u komt via het Facebook Event! Kosten voor deze compleet verzorgde CCrally Performance 250+ Drive zijn € 180,- voor 2 personen per deelnemend voertuig.

Teamnaam
Doet u mee met met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is en tijdens de route krijgt u nog een opdracht / verassing. We hebben weer een leuke prijsvraag bedacht! Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd die via social media wordt gedeeld. Deze Performance 250+ Drive wilt u niet missen en zult u nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Luxe lunch met o.a. vlees/vis/vega
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!
  • Afsluiting met drankjes en fingerfood

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor de CCrally Performance 250+ Drive 2020 via onderstaande link Let op: Er is een max van 50 deelnemende voertuigen.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!

Aanmelden is voorlopig niet mogelijk xgravityform id="30" title="false" description="false"x