2 Juli - RS6/RS7 Owners Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Deze RS6 Owners Performance Drive wordt speciaal georganiseerd voor Audi RS6 eigenaren C5, C6, C7 en C8 rijders zoals u! Op zaterdag 2 JULI 2022 gaan we knallen met deze speciale RS6/RS7 Drive! We pakken een stuk Duitse Autobahn met onze Co2 monsters. Deze exclusieve dag staat in het teken van de machtige RS6/RS7 modellen en er kunnen maximaal 50 RS6 bolides deelnemen! Rijdt u mee met deze RS6 Performance Drive?


Startlocatie
De start zal zijn bij onze RS vriend John van der Rijt in het mooie Uden, een mooie plaats in het zuiden des lands. Op deze start locatie wordt u ontvangen door onze crew en kunt u kennis maken met de andere deelnemers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de mooie automobiel collectie van John van der Rijt auto’s en elkaars auto bewonderen! We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Een lang stuk Duitse Autobahn waar geen snelheidsbeperking is maakt het RS6 feest compleet.

Programma
10.00 – Ontvangst bij John van der Rijt in Uden
11.00 – Start van de RS Performance Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de RS6/RS7 Performance drive
15.00 – Hergroeperen Duitsland tankstation
16.00 – Finish locatie later bekendgemaakt
17.00 – Einde van de drive

Pauze & finish
De lunch locatie blijft nog even geheim, maar deze locatie zal u van een heerlijke lunch voorzien. Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event!

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is. Er wordt door een foto- en videograaf een aftermovie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Audi RS6 Performance Drive wilt u niet missen en nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke lunch
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Presentje voor onze deelnemers
✓ Een super dag met mede Audi RS6 liefhebbers!
✓ Afsluiting met drankjes en hapje

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een digitaal GPX bestand en of u kunt de route uitprinten. Kosten bedragen € 75,- voor 1 auto met 2 personen

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 75 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!