Speciaal voor wagens met minimaal 250pk

Georganiseerd door CCRally Events

Onze motoren zijn net afgekoeld na de fantastische Performance 250+ Drive van 1 maart 2020! Zaterdag 19 september gaan we weer knallen met een nieuwe ‘Performance Drive 250+’ Deze drive wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor eigenaren die in het bezit zijn van een Performance wagen met MINIMAAL 250 pk af fabriek.

We hebben deze editie 5 plaatsten gereserveerd voor performance wagens die niet af fabriek 250 pk hebben maar d.m.v tuning de 250 pk ver overstijgen. Stuur een email naar info@CCrally.nl. Deze exclusieve dag staat in het teken van supercars en andere sportwagens. Er kunnen maximaal 50 bolides deelnemen! Rijdt u mee met deze Performance Drive 250+?

Start
Op zaterdag 19 september 2020 starten we in Gorinchem bij Bergwerff Automotive. Op deze prachtige start locatie wordt u hartelijk ontvangen door onze crew en de medewerkers van Bergwerff. Onder het genot van hapjes / fingerfood en een drankje kunt u de mooie automobiel collectie van Bergwerff en elkaars auto bewonderen! Er zullen ook weer vele car spotters en andere bezoekers aanwezig zijn die de vele mooie bolides komen bewonderen.

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Bent u een fan van Performance modellen? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de start locatie.

Programma
10.00 – Ontvangst bij Bergwerff Gorinchem (Google Maps)
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de Performance 250+ Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de Drive
16.00 – Aankomst bij finish locatie
16.10 – Uitgebreide borrel & bites
16.30 – Einde van de drive

Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname aan deze compleet verzorgde CCrally Performance 250+ Drive zijn: € 180 voor 2 personen per deelnemend voertuig.

Teamnaam
Doet u mee met met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
We hebben weer een leuke prijs vraag bedacht! Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is en tijdens de route krijgt u nog een opdracht / verassing. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Performance 250+ Drive wilt u niet missen en nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Luxe lunch
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!
  • Afsluiting met drankjes en fingerfood

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor de CCrally Performance 250+ Drive 2020 via het onderstaande formulier!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!