Only Drive Brabant - 19 februari

Georganiseerd door CCrally

We gaan rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. Rij mee op zondag 19 februari 2023! Een drive voor alle soorten automobielen en autoliefhebbers. Van oude diesel, elektrische Tesla tot nieuwe Ferrari, alle auto’s zijn welkom. We starten deze drive in het mooie Brabant en gaan een mooie rit rijden richting het zuiden. Rijdt u mee met deze CCrally Only Drive?

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker! Deze drive kost slechts 25 euro per wagen!

Start locatie:
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de start locatie, route en laatste info.

Programma:
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 180km rijden. Bij onze ONLY drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.

Het programma is globaal:
– Start van de CCrally ONLY Drive
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening bij het restaurant of u neemt zelf eten mee
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie
– Einde van de drive (hier kunt u vaak op eigen gelegenheid een hapje en drankje kopen).

Lunch & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven.

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!
✓ Raam sticker

U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand.

Laat weten dat u komt!

Bestel uw startbewijs via onze website en of betaal cash bij de entree. Via dit formulier kunt u zich direct aanmelden. U kunt veilig afrekenen met iDeal. Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de start locatie


CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!