Unieke rally met 100% EV rijders!

Georganiseerd door CCRally Events

LET OP: Vanwege de situatie omtrent het COVID-19 virus en de recent aangekondigde maatregelen van de Nederlandse overheid, heeft ons team besloten dit evenement te verzetten naar een andere datum. De deelnemers die een kaartje hebben gekocht krijgen binnenkort bericht.

We volgen het nieuws nauwlettend en mochten er meer restricties worden opgelegd dan zullen we hier passend mee omgaan. Volg onze website en Facebook pagina voor het laatste nieuws. Inschrijven voor deze rally is niet meer mogelijk.

—————————————

 

De CCrally Electric Drive wordt speciaal georganiseerd voor alle 100% elektrische auto’s zoals die van u. Op zondag 19 april 2020 gaan we groen en geruisloos rijden door de mooie wegen van de regio! De start zal zijn in Zaltbommel bij Van der Valk. Rijdt u mee met deze unieke CCrally Eletric – Drive?

Deze Electric Drive is open voor alle merken als het maar 100% elektrisch is! Doe dus mee als u een Tesla Model S, X, 3, Zoë, e-Golf, Ampera-E, Kona, e-tron of andere elektrische auto heeft! De rally zal ongeveer 150 km zijn.

Startlocatie
We starten deze drive bij van der Valk in Zaltbommel waar u hartelijk wordt ontvangen door onze crew. Hier zijn diverse laadpalen aanwezig om uw accu nog even op te laden. Zit uw auto vol? Verplaats deze dan zodat ook andere deelnemers nog even kunnen laden. Na uw inschrijving bij de balie kunt u onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. Deel uw kennis en ervaringen over elektrisch rijden vooral met elkaar!

Programma
10.00 – Ontvangst bij Van der Valk Zaltbommel (Google Maps)
Er zijn hier verschillende laadpalen aanwezig!
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de CCrally Electric – Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.15 – Gezamenlijk vervolg van de Drive
16.00 – Aankomst bij finishlocatie (in de Betuwe)
Er zijn hier verschillende laadpalen aanwezig!
16.10 – Uitgebreide borrel & fingerfoods
17.00 – Einde van de drive

Lunch & finish
We gaan genieten van een heerlijke complete luxe lunch. Na de lunch kunt u een automobiel collectie bewonderen van ruim 100 oldtimers en moderne exoten die nog in het bezit zijn van een verbrandingsmotor.

De finish blijft ook nog even geheim, maar we eindigen op een unieke locatie in de Betuwe. Op de eindlocatie kunt u onder het genot van een drankje en fingerfood napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event!

Kosten voor deelname
Deelname en kosten incl. drankjes en hapjes voor de CCrally Electric Drive staan onderaan de pagina.

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. Meld u nu aan voor deze rally via het formulier hieronder!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!

Aanmelden is voorlopig niet mogelijk xgravityform id="22" title="false" description="false"x