Speciale dag voor Audi RS rijders

Georganiseerd door CCRally Events

LET OP: Vanwege de situatie omtrent het COVID-19 virus en de recent aangekondigde maatregelen van de Nederlandse overheid, heeft ons team besloten dit evenement te verzetten naar een andere datum. De deelnemers die een kaartje hebben gekocht krijgen binnenkort bericht.

We volgen het nieuws nauwlettend en mochten er meer restricties worden opgelegd dan zullen we hier passend mee omgaan. Volg onze website en Facebook pagina voor het laatste nieuws. Inschrijven voor deze rally is niet meer mogelijk.

—————————————

 

Deze RS Performance Day wordt speciaal georganiseerd voor Audi RS3 / RS4 / RS5 / RS6 / RS7 / RSQ8 en R8 rijders zoals u! Op zondag 17 mei 2020 gaan we knallen met deze mooie CCrally Special RS Drive! Tijd om de banden en motor eens flink te gaan gebruiken!

Deze exclusieve dag staat in het teken van de machtige RS / R8 modellen en er kunnen maximaal 50 Audi bolides deelnemen! Rijdt u mee met deze RS Performance Drive? Op zondag 17 mei 2020 gaan we knallen met deze mooie CCrally RS Drive!

Start
De start zal zijn bij Breedveld Auto’s in Someren, een mooie plaats in het zuiden des lands. Op deze start locatie wordt u ontvangen door onze crew en kunt u kennis maken met de andere deelnemers. Onder het genot van luxe hapjes / fingerfood en een drankje kunt u de mooie automobiel collectie van Breedveld auto’s en elkaars auto bewonderen!

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Bent u fan van Audi RS / R8 modellen? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de start locatie, zie het Facebook event.

Programma
09.30 – Ontvangst bij Breedveld Auto’s in Someren (Google Maps)
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de RS Performance Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de RS Performance drive
15.45 – Aankomst bij finish locatie
16.00 – Uitgebreide borrel & bites
17.00 – Einde van de drive

De lunch locatie blijft nog even geheim, maar deze sjieke locatie zal u een arsenaal bieden van heerlijke luxe sandwiches en andere lekkernijen. Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en fingerfood napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event!

Kosten voor deze compleet verzorgde CCrally Drive zijn onderaan de pagina te vinden!

Teamnaam
Doet u mee met met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is en tijdens de route krijgt u nog een opdracht / verassing. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een aftermovie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Audi RS Performance Drive wilt u niet missen en nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Luxe lunch met o.a. vlees/vis/vega
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede Audi RS / R8 liefhebbers!
  • Afsluiting met drankjes en fingerfood

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor de CCrally RS Performance Drive 2020 via het onderstaande formulier! Let op: Er is een max van 50 deelnemende voertuigen.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!

Aanmelden is voorlopig niet mogelijk xgravityform id="25" title="false" description="false"x