Voor alle bolides met 200pk+

Georganiseerd door CCrally

Op zaterdag 17 juni 2023 rijden we “Rally Super Veloce”. De startlocatie is in Opmeer (Noord-Holland) bij ‘Sam van Dalen – Italië in de polder’. Deze CCrally is niet alleen open voor Italiaanse raspaarden maar voor alle sportieve bolides met minimaal 200pk! Aanmelden kan onderaan de pagina.

Start
De start zal zijn bij Sam van Dalen in Opmeer! Op deze startlocatie wordt u ontvangen door onze crew en kunt u kennis maken met de andere deelnemers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de mooie automobiel collectie van dit bedrijf en elkaars auto bewonderen! We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft.

Programma
10.00 – Ontvangst in Opmeer (Google Maps)
11.00 – Start van de Rally Super Veloce
13.00 – Uitgebreide lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg deel 2
15.30 – Finish bij onze partner van der Vecht detailing te Vijfhuizen

Pauze & finish
De lunch locatie blijft nog even geheim, maar deze mooi locatie zal u van een heerlijke lunch voorzien. Bij de finish kunt met de andere deelnemers nog even napraten over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event!

Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is. Er wordt door een foto- en videograaf een aftermovie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Speciale raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke lunch
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Presentje voor onze deelnemers
✓ Een super dag met mede petrolheads!
✓ Afsluiting bij van der Vecht Detailing te Vijfhuizen

U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier! Let op: Er is een max van deelnemende voertuigen, dus wees er snel bij.

Aanmelden voor deze rally


CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!