CCrally Supercar Drive

Georganiseerd door CCRally Events

We starten mooi centraal in Nederland! Op zaterdag 17 juli 2021 gaan we weer knallen met een CCrally Supercar Drive. We starten met wat lekkers en een drankje. Daarna is het gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft. We starten in de omgeving van Driebergen. Doet u mee?

Start locatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de start locatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 200 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.

Het programma is globaal:
– Start van de CCrally Supercar Drive (Omgeving Driebergen)
– Hapje/drankje
– Raam sticker
– Pauze op een mooie locatie inclusief heerlijke lunch
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie met drinks & bites
– Einde van de drive

Pauze & finish
Bij de lunch stop kunt u genieten van een heerlijke lunch en drinks. (inclusief lunch). Lekker de benen strekken en socializen met de andere deelnemers. Omstreeks 16.00 uur komen we aan bij de finish. Hier kan je napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname aan de Supercar Drive is slechts € 129.- per auto ( 2 personen )! Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto’s van uw bolide
✓ Hapje/ drankje bij de start
✓ Raam sticker
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel, op papier en op verzoek GPX bestand voor uw navigatie
✓ Heerlijke lunch & drinks
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van €129 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!