Gezellige rally voor Audi rijders!

Georganiseerd door CCRally Events

LET OP: Vanwege de situatie omtrent het COVID-19 virus en de recent aangekondigde maatregelen van de Nederlandse overheid, heeft ons team besloten dit evenement te verzetten naar een andere datum. De deelnemers die een kaartje hebben gekocht krijgen binnenkort bericht.

We volgen het nieuws nauwlettend en mochten er meer restricties worden opgelegd dan zullen we hier passend mee omgaan. Volg onze website en Facebook pagina voor het laatste nieuws. Inschrijven voor deze rally is niet meer mogelijk.

—————————————

 

Voor iedereen die helemaal gek is van Audi wordt er dit jaar weer een fantastisch Audi Only drive georganiseerd. Noteer zaterdag 16 mei in uw agenda. Deze dag staat helemaal in het teken van Audi. Doe mee aan deze gezellig drive en ontmoet andere Audi rijders! We starten in de omgeving Eindhoven.

Deze Audi Only Drive is open voor alle soorten Audi’s. Of u nu een exclusieve Audi heeft of een unieke klassieker, dat maakt bij deze drive niet uit. We gaan een prachtige route rijden die voor alle auto’s geschikt is! Bent u fan van Audi’s? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de startlocatie.

Startlocatie
We starten deze drive op een mooie locatie waar u hartelijk wordt ontvangen door onze crew. Na uw inschrijving bij de balie kunt u onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen.

Programma
09.30 – Ontvangst op de start locatie (exacte locatie volgt, in of nabij Eindhoven!)
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de CCrally Audi Only Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de drive
15.45 – Aankomst bij finishlocatie
16.00 – Uitgebreide borrel & bites
17.00 – Einde van de drive

Lunch & finish
De lunch locatie blijft nog even geheim, maar de vaste deelnemers weten dat we altijd zoeken naar de beste locaties. Op de eindlocatie kunt u onder het genot van een drankje en fingerfood napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event!

Deelname
Deelname en kosten incl. drankjes en hapjes voor de CCrally Audi Only Drive bedragen:
– 1 persoon á 75 all-in
– 2 personen á 145 all-in

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. Meld u nu aan voor deze rally via het formulier hieronder!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!

Aanmelden is voorlopig niet mogelijk xgravityform id="23" title="false" description="false"x