Cabrio Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Op zondag 15 mei 2022 organiseren we de CCrally Cabrio Drive! We starten in Houten.  We hebben plek voor 50 cabrio/roadster modellen aan de start! Merk, bouwjaar en aantal pk maakt deze dag niet uit. Het gaat deze dag om het toeren met de top down en de gezelligheid met de andere deelnemers.

Deze drive wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor cabrio/roadster eigenaren die van een mooie tour drive houden met hun wagen. Deze compleet verzorgde dag rijden we over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. We gaan een prachtige route rijden met een gezellige groep petrol heads.

Na 1.5 uur rijden komen we aan bij de lunch locatie waar u zal worden getrakteerd op een heerlijke lunch. Heeft u speciale dieetwensen, bijvoorbeeld een glutenvrij dieet? Maak uw wensen van te voren kenbaar dan kunnen we er rekening mee houden. Als onze magen goed zijn gevuld dan starten we onze motoren voor deel 2 van de CCrally Cabrio Drive 2022. Na 1.5 uur komen we aan bij de finish en sluiten we deze mooie dag af.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de startlocatie (omgeving Arnhem), route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U krijgt een speciale Audi Only Drive raam sticker. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma:
Het programma is globaal:
10.00u – Ontvangst op de start locatie
11.00u – Start van de Cabrio Drive 2022
12.30u – Uitgebreide luxe lunch
13.30u – Gezamenlijk vervolg van de CCrally
15.30u – Aankomst bij finish locatie
16.30u – Einde van de drive
Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag onder het genot van een hapje en drankje. Deze CCrally hebben we ook weer een paar prijsvragen en of opdrachten! De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally Cabrio Drive bedraagt slechts: € 149,- voor 2 personen per deelnemend voertuig. 😀 De hele dag wordt perfect vastgelegd door een foto- en videograaf. Deze maken ook een after movie die via social media wordt gedeeld. Deze Cabrio Drive 2022 wilt u niet missen en zich nog lang herinneren!

Deelname
Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Hapje/drankje bij de start
✓ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen- en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke luxe lunch
✓ Route op uw mobiel digitaal bestand/ Route boekje
✓ Presentje voor onze deelnemers
✓ Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!

De route is een mix van snelle stukken snelweg, kleine binnendoor wegen en we komen door pittoreske dorpjes. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal bestand op uw mobiel. U kunt zich aanmelden voor de CCrally Cabrio Drive 2022 via onderstaande link.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 149 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!