2-Dagen Drive door de Eifel

Georganiseerd door CCrally

⚠ Update 10 juli: De rally zit VOL. Aanmelden is niet meer mogelijk. ⚠

Op verzoek van veel CCRally deelnemers gaan we een weekend drive rijden! We gaan op 15 & 16 juli de prachtige wegen van Zuid-Nederland en de Duitse Eifel verkennen! Een mooie drive om samen met gelijkgestemde petrolheads te genieten. Een unieke drive die u niet wilt missen! Iedere soort sportieve auto is toegestaan!

Dit evenement zal plaats bieden aan maximaal 25 equipes. Meld u onderaan de pagina aan!

Het gaat een weekend genieten worden en vele kilometers asfalt verslinden met gelijkgestemde petrolheads! Dat is een unieke ervaring! Noteer dus 15 juli t/m Zondag 16 juli 2023 in uw agenda

Dag 1 – Zaterdag 15 juli
De start is in de ochtend bij Exclusive autobedrijf Aeen in Barneveld. Vanuit daar gaan we heerlijk lunchen bij Loetje. Daarna rijden we via een mooi stuk van de Nederlandse en Duitse wegen naar Limburg. Daar aangekomen krijgen we een rondleiding bij een bekende bierbrouwer.

De eerste dag sluiten we af met een heerlijk buffet in ons 4 sterren hotel in het mooie Limburg. Bij de bar kunt u nog napraten met de andere deelnemers over de dag.

Dag 2 – Zondag 16 juli
Na een uitgebreid ontbijt gaan we ons klaarmaken voor een mooie rit! De route leidt ons vandaag richting de Duitse Eifel die bekend staat om de mooie wegen en het vele groen. Na vele kilometers te hebben gereden is er lunch met uitzicht op de Rursee (één van de grootste stuwmeren van Duitsland).

Nadat de innerlijke mens gevuld is gaan we weer verder met het verkennen van fantastische wegen met ontelbare bochten en hoogteverschillen. Aan al het moois komt een eind en is de finish in het mooie Vaals in zicht. Hier gaan we nog even na borrelen met alle petrolheads en nemen we afscheid van elkaar.

Een prachtige weekend drive met dus samengevat:
– 2 dagen touren
– 1 nacht in een 4 sterrenhotel
– 450 km rijden
– Door de mooie Duitse Eifel
– Bezoek aan bekende bierbrouwer
– Gezellige drive met mede petrolheads

Inbegrepen bij de drive zit:
✓ 1 nacht in luxe 4-sterrenhotel
✓ Welkoms drankje cocktail
✓ 1 heerlijk ontbijt
✓ 1 diner in buffet vorm
✓ 2x Lunch
✓ Parkeren bij het hotel – (parkeren gratis)
✓ Bezoek aan bekende bierbrouwer
✓ Goodie bag
✓ Road book + GPX-bestand digitale route
✓ Professionele foto’s van uw bolide
✓ Professionele aftermovie
✓ Finish met aandenken CCrally Weekender

Kosten
De kosten van dit compleet verzorgde weekend zijn slechts € 249,- per persoon! Dit is op basis van 2 personen per kamer.

De inschrijving voor de CCrally Weekender is geopend! Dit evenement zal plaats bieden aan maximaal 25 equipes. Een weekend genieten en vele kilometers asfalt verslinden met gelijkgestemde petrolheads! Dat is een unieke ervaring! Wees er snel bij want de aanmeldingen kunnen snel gaan!

Gezellige mederijders
Wij van CCRally Events onderscheiden zich door het gemengde gezelschap. Je bent welkom met een sportieve auto van 1000,- of 500.000 euro dat maakt ons niet uit! Onze deelnemers houden van hun bolide en van puur autorijden zonder teveel poespas! Of u nu een doorgewinterde rallyrijder bent of voor het eerst deelneemt, het is een mooie belevenis.

Aanmelden voor deze rally

Update: De rally zit VOL. Aanmelden is niet meer mogelijk.

CCRALLY Merchandise

Voor deelnemers en fans van CCRally hebben we unieke merchandise! We hebben twee webshops. Een voor de t-shirts en de andere voor stickers / keycords. Klik hieronder op de banner om te shoppen!