CCRally Audi Only Drive

Georganiseerd door CCRally Events

We hebben dit jaar 2x eerder een Audi only Drive georganiseerd en willen dit op zondag 14 november nog een keer dunnetjes over doen! Alle Audi modellen oud en jong zijn welkom deze dag! We starten op een mooie ruime locatie in de omgeving van Utrecht met een hapje en drankje. Deelname is slechts € 90 per wagen met 1 of 2 personen. Aanmelden kan onderaan deze pagina!


We gaan een mooie Audi tour rijden door de omgeving van Utrecht. Afgelopen edities kregen we ruim 240 stuks verschillende Audi bolides bij elkaar voor een epic meet&drive! Dit was het grootste Audi event van Nederland!

De CCrally evenementen zijn altijd een feest voor elke autoliefhebber die graag in groepsverband mooie tourritten maakt. We rijden over de mooiste wegen die dit deel van Nederland te bieden heeft. Op zondag 14 november 2021 gaan we weer knallen met een CCrally “Audi Only Drive”. We starten in de omgeving Utrecht waar we de wagens van alle deelnemers kunnen bewonderen.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de startlocatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U krijgt een speciale Audi Only Drive raam sticker. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 175 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.

Het programma is globaal:
– Start van de CCrally Audi Only Drive met een hapje & drankje
– Pauze op een mooie locatie inclusief lunch buffet
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie met drankjes en fingerfood
– Einde van de Audi Only Drive

Pauze & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan deze Audi Drive kost slechts 90 euro per auto (1 of 2 personen)! 😀 Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Gave raamsticker van de Audi Only Drive
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!
✓ Hele dag eten en drinken

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van €90 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!