CCRally Performance 250+ Drive

Georganiseerd door CCRally Events

Deelnemen aan een CCrally Drive is een feest! Hoogtepunten van onze rallys zijn rijden over prachtige wegen, mooie bolides bewonderen en heel veel fun met CCrally vrienden. Op zondag 14 maart 2021 gaan we weer knallen met een CCrally “Performance 250+ Drive”. Deze drive is speciaal voor sport en super cars die minimaal af-fabriek 250 pk of meer hebben zijn welkom.

We starten in de omgeving van Lelystad met wat lekkers en een drankje. Na de start is het gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft.

⚠ Disclaimer: Door de corona maatregelen mogen er geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarom verkopen wij losse rally routes die u met uw eigen auto kunt rijden. U mag namelijk wel gewoon met uw eigen auto een stukje rijden. De genoemde datum is slechts een suggestie wanneer u deze route zou kunnen gaan rijden 😉

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de startlocatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U kunt vooraf in onze webshop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 195 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.

Het programma is globaal:
– Start van de CCRally Performance Drive
– Pauze op een mooie locatie (eten voor eigen rekening bij het restaurant of u neemt zelf eten mee)
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finishlocatie
– Einde van de drive

Pauze & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de ONLY Drive is slechts € 55 per auto ( 2 personen )! Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikki. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van 55 euro van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en doet u mee!