CCRally Performance 250+ Valentine Edition

Georganiseerd door CCRally Events

Inschrijven is mogelijk met een Performance bolide die meer dan 250 pk heeft!! ( Abarth uitzondering ) 14 februari Valentijnsdag verras je partner met een mooie car tour van CCrally Events!

Speciaal voor alle dames een leuk presentje. En voor de deelnemers een mooie herinnering aan deze dag. Inclusief een luxe Valentijnsdag Luxe lunch!! Deze drive wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor sportauto eigenaren die van een mooie tour drive houden met hun wagen.

Deze compleet verzorgde dag rijden we over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen met een gezellige groep petrol heads.

Op zondag 14 februari a.s. starten we in de omgeving Utrecht. Op deze prachtige start locatie wordt u hartelijk ontvangen door onze crewleden.
Onder het genot van een drankje kunt u de bolides van de mededeelnemers bewonderen!

12.00 uur starten we met deel 1 van de drive.
Na 100km komen we aan bij de lunch locatie waar u zal worden getrakteerd op een luxe lunch:

Lunchtasjes gevuld met 3 broodjes (carpaccio, zalm, brie) en een broodje kroket. Verse jus d’orange en vers fruit. (Heeft u speciale dieetwensen, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet? Maak uw wensen van te voren kenbaar dan kunnen we er rekening mee houden).

Als onze magen goed zijn gevuld dan starten we onze motoren voor deel 2 van de CCrally Valentine Edition Drive 2021. Na 100km komen we aan bij de finish en sluiten we deze mooie dag af.

Programma:
11.30u – Ontvangst op de start locatie
11.55u – Start via de megafoon (briefing krijgt u online)
12.00u – Start van de Valentine Edition Drive 2021
13.30u – Uitgebreide luxe lunch en een mooi foto aandenken aan deze dag
14.00u – Gezamenlijk vervolg van de CCrally deel 2
16.00u – Aankomst bij finish locatie
16.30u – Einde van de drive.

Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven.

Deelname voor deze compleet verzorgde CCrally Valentine Edition Drive bedraagt:
Prijs 75,- voor 2 personen per deelnemend voertuig.

We hebben weer een leuke prijs vraag bedacht met wat mooie prijzen!
Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start.

Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld.
Deze Valentine Edition Drive 2021 wilt u niet missen en zich nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
– Drankje bij de start
– Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
– Fotografen- en video specialisten die deze dag vastleggen
– Top route gemaakt door onze route specialisten
– Heerlijke luxe lunch
– Route op uw mobiel GPX bestand
– Presentje voor onze deelnemers
– Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand.

U kunt zich aanmelden voor de CCrally Valentine Edition Drive 2021 via onderstaande link.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikki. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en doet u mee!

Doe op zondag 14 februari mee met de Performance 250+ Valentine Edition in de omgeving Utrecht! Inschrijven is mogelijk met een Performance bolide die meer dan 250 pk heeft! (Uitzondering voor Abarth) Het is op 14 februari Valentijnsdag en wat is er dan mooier om uw partner te verrassen met een mooie car tour van CCrally Events!

Speciaal voor alle dames is er een leuk presentje. En voor andere de deelnemers een mooie herinnering aan deze dag. Deze dag is inclusief een luxe Valentijnsdag lunch! Deze drive wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor sportauto eigenaren die van een mooie tour drive houden met hun wagen.

Deze compleet verzorgde dag rijden we over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen met een gezellige groep petrol heads.

Startlocatie
Op zondag 14 februari starten we in de omgeving Utrecht. Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de startlocatie. Op de prachtige startlocatie wordt u hartelijk ontvangen door onze crewleden.
Onder het genot van een drankje kunt u de bolides van de mededeelnemers bewonderen! U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen (op de dag zelf krijgt u er een cadeau van ons). We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De Performance 250+ Valentine Edition drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 200 kilometer. Het programma is globaal:
11.30 – Ontvangst op de start locatie
11.55 – Start via de megafoon (briefing krijgt u online)
12.00 – Start van de Valentine Edition Drive 2021
13.30 – Uitgebreide luxe lunch en een mooi foto aandenken aan deze dag
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de CCrally deel 2
16.00 – Aankomst bij finish locatie
16.30 – Einde van de drive

Pauze & finish
Bij de lunchstop krijgt u een goed gevuld lunchtasje met 3 broodjes en een warme snack. Als u speciale dieet wensen hebt, dan horen we dat graag vooraf. Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de drive is slechts € 75,- voor 2 personen per deelnemend voertuig!

Teamnaam
Doet u mee met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen via WhatsApp uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd zal zijn en tijdens de route krijgt u nog een opdracht/verrassing. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Valentine Edition Drive 2021 wilt u niet missen en zich nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Drankje bij de start
✓ Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
✓ Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Heerlijke luxe lunch
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Presentje voor onze deelnemers
✓ Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor deze drive via het onderstaande formulier.